Marco Borsato zoekt toenadering Leontine Borsato: 'Gefeliciteerd'

Entertainment
door Nienke
vrijdag, 26 april 2024 om 11:15
realitynl 29
Leontine Borsato gaat door met haar leven en is serieuze stappen aan het nemen. Zo heeft ze een eigen podcast en die staat na één week op nummer 1! Marco Borsato laat dan ook om deze reden iets van hem horen.

Marco Borsato Instagram

Marco Borsato komt langzamerhand weer terug op zijn Instagram. Voor nu plaatst hij voornamelijk dingen over het supporter van zijn kinderen en nu dus ook van zijn ex-vrouw. Op Instagram deelt Marco een foto op zijn verhaal waarop een screenshot te zien is dat de podcast van Lon en Leo op nummer 1 staat.

Reactie

Bij de screenshot schrijft Marco: "Gefeliciteerd Lon en Leo!". Daar blijft het niet bij, zo deelt hij ook de link van de tweede aflevering van de podcast én tagt hij het account in het bericht. Dat is natuurlijk superlief en het zegt natuurlijk wel iets over de band die de twee momenteel met elkaar zullen hebben. Wat wél opvallend is, is de naam van de AirPods waarmee Marco is verbonden. Op de screenshot is te zien dat hij verbonden is met de AirPods van 'Bibs'. Wie Bibs is, is nog vrij onduidelijk.
Beeld: Instagram @borsato
Beeld: Instagram @borsato

Nieuw hoofdstuk

Hoewel Marco nog een beetje aan het rommelen is met zichzelf, is Leontine op gang gekomen en onderneemt ze verschillende dingen in haar leven. Leontine is namelijk onlangs verhuisd naar een nieuwe woning in 't Gooische Huizen. Een nieuws huis betekent dat je afscheid moet nemen van het oude en daar had Leontine wel moeite mee. Maar ze heeft zich vrij goed herpakt en is klaar voor een nieuw hoofdstuk.

Afscheid nemen bestaat niet

Volgens bronnen zou Marco serieus overwegen om naar het buitenland te vertrekken. Zijn carrière is nu definitief voorbij en hij kan natuurlijk niet voor altijd binnengesloten zitten. De kans is groot dat Marco zal verhuizen naar Italië, zijn vader komt daar vandaan en heeft daar een eigen woning. Dit zal voorlopig nog bij een vakantie blijven, want als Marco vertrekt, zal dit na de rechtszaak zijn in 2025.