Marco Borsato maakt nu helemaal geen kans meer bij Leontine: 'Nieuw hoofdstuk'

Entertainment
door Lois
donderdag, 18 april 2024 om 10:38
marco borsato
Sinds donderdag is de nieuwe podcast van Leontine Ruiters beschikbaar om te beluisteren. Op de dag van de lancering krijgt ze ook steun van haar voormalige partner, Marco Borsato...

Marco en Leontine

Leontine Borsato (die haar achternaam veranderde naar Ruiters), was tot hun scheiding in 2020 getrouwd met Marco Borsato. De twee zijn uit elkaar gegaan nadat het schandaal van The Voice of Holland aan het licht is gekomen. De twee waren bijna 22 jaar met elkaar gehuwd en hebben samen drie kinderen: zoon Luca, zoon Senna en dochter Jada.
Leontine is onlangs begonnen aan een nieuw hoofdstuk in haar leven: ze is verhuisd naar haar nieuwe woning in 't Gooische Huizen. Een nieuw huis betekent ook afscheid nemen van je oude plekje en zo ook van Marco Borsato. 

Geweldig nieuws

Leontine en haar beste vriendin Lonneke Nooteboom deelden vanmorgen geweldig nieuws, want zij maken samen een podcast en die is vanaf vandaag te beluisteren. Het lijkt erop dat Leontine al een eerste fan van de podcast heeft, want Marco betuigt zijn steun op Instagram. De zanger feliciteerde haar eerder op haar verjaardag via een foto op Instagram, maar het lijkt erop dat Leontine helemaal niet zit te wachten op zijn felicitatie, dus ook niet op zijn steun. 

Stress

Onlangs werd bekend dat Marco volgens bronnen uit de omgeving overweegt om definitief naar het buitenland te verhuizen. Ook de paparazzifoto’s waarop we Marco Borsato met een gigantische buik over straat zien lopen heeft behoorlijk wat losgemaakt, zo ook bij Yvonne Coldeweijer
Waarom Marco nu zo dik is? “Het is doodsangst. Het is vreten van de stress. Hij weet wel welk deel naar buiten gaat komen. Hij weet dat wel wat hij gedaan heeft. Marco weet dat er iets naar buiten gaat komen. Ik denk dat het is van: straks gaat iedereen dat ene deeltje horen waar ik niet zo heel trots op ben", aldus Yvonne Coldeweijer.