Max Verstappen gespot in een bijzondere club na zijn verlies: 'Hij heeft toch een vriendin?'

Entertainment
door Nienke
dinsdag, 07 mei 2024 om 14:59
realitynl 7
Max Verstappen heeft de winst van de race van afgelopen zondag, helaas uit handen moeten geven voor zijn tegenstander Lando Norris. Nadat Max als tweede was geëindigd, was hij wel op een hele opmerkelijke plek te vinden, maar hij heeft toch een vriendin?
Max Verstappen heeft een drukke planning, wat betreft het Formule 1 rijden. Na de nederlaag van afgelopen weekend, had Max wel iets anders aan zijn hoofd. Nu hij in dat o, zo mooie Miami is, moet hij er natuurlijk ook gebruik van maken. Max besloot om in het nachtleven te duiken en daar kwam een opmerkelijke video over naar buiten.

Club

Max ging na de afloop van de wedstrijd, naar een stripclub. Althans, de beelden die rond zijn gegaan op TikTok lijken er wel op! Veel mensen vragen zich af, in welke club hij was en dit bleek E11even club in Miami te zijn. Hij was daar zeker niet alleen, zo was zijn vriendin Kelly Piquet erbij. Tegenstander Lando kon natuurlijk niet achterblijven, zo is ook hij gespot in de club, maar dan zonder zijn vriendin.

Max Verstappen vriendin

Max en Kelly zijn al een setje sinds 2020 en wonen ook samen met de dochter van Kelly, Penelope, in Monaco. Er zouden geruchten gaan dat de twee in het huwelijksbootje zouden stappen. Kelly ving namelijk het huwelijksboeket op de trouwerij van haar vriendin. Mensen vermoeden dat dit gepland zou zijn, omdat ze graag wil trouwen. Als we de vraag aan Max mogen stellen, geeft hij aan, dat hij daar nog niet mee bezig is. Vermoedens zijn dat de twee pas gaan trouwen, wanneer Max geen deel meer uitmaakt van de Formule 1. Zo zegt Max: "Het gezin moet een oase van rust zijn om momenten van stress te vergeten. En Kelly kent de problemen die verband houden met de carrière van haar vader al." Het zal dus nog even moeten wachten als het aan Max ligt.