Misdaadjournalist John van den Heuvel haalt uit naar Maan: 'Colombiaans poeder!'

Entertainment
door Nienke
maandag, 29 april 2024 om 10:08
realitynl 38
Er gaat al een langere tijd geruchten rond dat Maan gebruik maakt van drugs. Misdaadjournalist John van den Heuvel is het nieuws ook opgevallen en zegt het volgende in een uitzending van RTL Boulevard.

Maan de Steenwinkel muziek

Maan de Steenwinkel heeft, na een lange tijd, een comeback in haar muziekcarrière gemaakt. Veel mensen reageren verschillend op het nieuwe nummer en John van den Heuvel vraagt zich af waar de titel van het nummer vandaan komt.

Onder invloed

Er gaat al een lange tijd rond dat Maan zich graag verdiept in het gebruiken van drugs. Het gerucht is ontstaan toen Maan, duidelijk onder invloed, bij een prijsuitreiking is komen opdagen. Het was erg opvallend volgens de mensen die aanwezig waren bij het evenement: "Zaterdagavond was ze aanwezig tijdens de Q-Music Awards en kreeg ze een award uitgereikt. Ze kwam het podium op met Boaz van Goldband en ze leken beiden onder invloed van drugs te zijn. En niet zo'n beetje ook..."

Gebruik

Maan heeft in de Nederlandse Vogue, samen met haar vriend Karel, meer uitgelegd over het drugsgebruik. Zo zegt Maan dat: "Het is een van de weinige momenten dat ik écht even nergens aan hoef te denken." Maan geeft aan dat ze toch wel een beetje oplet, dat mensen haar niet zien als ze volledig onder invloed is. "Toch denk ik weleens: boeien, dit is ook mijn vrije tijd. Dan zien mensen het maar."

Paranoia van de verboden middelen

Dit nieuws is John ook niet ontgaan en heeft er ook wat over te zeggen. In een uitzending van RTL Boulevard wordt er gepraat over het nieuwe nummer van Maan genaamd 'Paranoia'. Het is een nummer zoals we die niet gewend zijn van Maan en dat is erg opvallend bij mensen, zou het dan toch wat te maken hebben met het drugsgebruik? John vraagt zich af waar de titel vandaan komt, waar anderen reageren dat Maan een moeilijke tijd achter de rug heeft gehad. Maar John lijkt daar niks van te geloven: "Van heel veel Colombiaans poeder word je ook paranoia." John heeft een neus voor dit soort ongein, zou hij er meer van afweten?