Monica Geuze onder vuur na pikante dans op christelijk nummer: 'Gaan we dit echt negeren?'

Entertainment
door Nienke
vrijdag, 26 april 2024 om 12:25
realitynl 30
Monica Geuze is living her life en geniet van alle mooie dingen die op haar pad mogen komen. Ze deelt veel video's en foto's op haar socials, maar volgers zijn niet tevreden over de laatste video die ze heeft geplaatst. Het zou een pikante dans zijn op een christelijk nummer, volgers reageren teleurgesteld.

Monica Geuze TikTok

Op de video is te zien dat Monica Geuze danst op het nummer: Is Je Deur Nog Op Slot?, een christelijk kinderliedje, samen met Robbert Rodenburg en Danique Bossers. Het liedje roept voor het drietal herinneringen op, zo kunnen ze woord voor woord meezingen en schrijft Robbert onder de foto 'Memories'.

Reacties 

Op de video is te zien dat Monica aan het twerken is, dit roept de meeste reacties op van volgers. Zo schrijft een kijker: "Dus we gaan het gewoon negeren dat Monica twerkt op een christelijke tune?" Veel mensen waren het met deze reactie eens, zo heeft hij in een korte tijd veel likes gekregen. Mensen schrijven er ook bij dat ze het eens zijn met de reactie en dat Monica geen respect heeft.

Christelijk

Iemand reageert met dat ze naar de boodschap van het nummer moeten luisteren, waarop Robbert reageert met: "Ik heb dat mijn hele basisschooltijd gedaan, aangezien ik op een christelijke basis- en middelbare school heb gezeten ;)" Dit verbaast de kijker vervolgens nog meer: "Ik weet dat je op een christelijke school hebt gezeten, daarom verbaast het mij eigenlijk nog dat je zo'n filmpje maakt."

Happy

Monica is momenteel erg gelukkig omdat ze een nieuw vriendje heeft en daar zijn inmiddels ook verschillende beelden van gedeeld. Het nieuwe seizoen van De Bachelor, wat Monica presenteert, wordt inmiddels ook veel bekeken. Monica krijgt over het algemeen wel positieve reacties op dingen die ze doet, op deze video na. Iedereen moet maar doen waar ze gelukkig van worden!