Beelden: Monica Geuze plaatst video met nieuwe vriend

Entertainment
door Sophie
maandag, 22 april 2024 om 9:31
monica geuze vriend video
Het is inmiddels naar buiten gekomen dat Monica Geuze weer helemaal in de wolken is. Nu deelt ze zelfs een video, waar haar nieuwe liefde ook te zien is.

Monica Geuze vriend

Monica Geuze liet onlangs in haar podcast Geuze & Gorgels, die ze samen met haar beste vriend Kaj Gorgels maakt, weten dat ze weer een vriendje heeft! Na haar mislukte relaties met Lil' Kleine, Lars Veldwijk en Robbert Kroese, is dit misschien wel de man met wie ze het vol gaat houden?
Over zijn identiteit laat Monica zelf nog niets los. Maar in een wereld vol met roddelkanalen, kun je zoiets gewoon niet lang geheim houden. Nog voordat Monica zelf naar buiten bracht dat ze weer een vriendje heeft, wist eigenlijk heel Nederland al om wie het ging.

James Lawrence

Het gaat namelijk om de 31-jarige voetballer James Lawrence. Hij is geboren in Engeland, maar speelt momenteel voor de Duits voetbalclub Nürnberg en voor het nationale team van Wales.
De twee zijn regelmatig met elkaar gespot. Klef in het vliegtuig en toen Monica haar geblesseerde vriendje op kwam halen van Schiphol. Daarnaast zijn ze ook in Amsterdam gespot, samen met de dochter van Monica. Zij weet dus ook al van het bestaan van haar moeders nieuwe vriendje af, of dat na al haar mislukte relaties wel zo verstandig is, vragen wij ons ook af.

TikTok-video

Ondanks dat Monica nog wel een beetje geheimzinnig doet over haar nieuwe vriendje, lijkt ze toch niet heel erg voorzichtig met haar video's op TikTok. Als we namelijk goed kijken, zien we James heel snel in de achtergrond verschijnen.