Reünie voor Bachelors Paul en Rien: 'Wie is de gelukkige?'

Entertainment
door Nienke
maandag, 15 april 2024 om 13:31
realitynl 37
De eerste afleveringen van De Bachelors Paul en Rien staan er op. De heren gaan naar het zonnige Zanzibar om de liefde van hun leven te zoeken. Hoewel de roddels wie de gelukkige zal zijn, de ronde doet, moeten de heren nog één keer oog in oog staan met alle vrouwen die zich hebben opgegeven.
Dit seizoen van De Bachelor is de eerste waarin er zelfs twee Bachelors mee mogen doen. Paul en Rien moeten zich openstellen voor de 26 vrouwen die voor de heren, stad en land hebben afgereisd naar Zuid-Afrika. Zoveel vrouwen die interesse hebben in je is natuurlijk leuk, maar de heren kunnen elk met een dame eindigen, wie zal het worden?

Reünie de Bachelor

Er komt dus een reünie-aflevering gepresenteerd door Monica Geuze voor de heren en alle vrijgezelle dames. Hierin worden alle hoogte- en dieptepunten besproken van het seizoen en zullen we misschien nog wel juicy details horen, wat er na de opnames is gebeurd. De reünie-aflevering zal 23 mei te zien zijn, tot die tijd is er iedere week een normale aflevering.

Roddels

Zo'n seizoen is natuurlijk eerder opgenomen, inmiddels zijn alle deelnemers en de Bachelors thuis. In die tussentijd kan er natuurlijk heel wat gebeuren, vooral als mensen ze herkennen! Zo gaan er nu ook geruchten rond dat Paul aan het eind van het programma voor Josephine heeft gekozen. Juicechannel deelt op Instagram dat: "Dit vertelde ze namelijk in haar eigen omgeving." Maar inmiddels zou het ook alweer klaar zijn tussen de twee en is Josephine weer aan het daten met een andere jongen. Paul laat het er natuurlijk ook niet bij zitten, want volgens Yvonne Coldeweijer is hij een player en heeft hij een strategie op het oog. Paul is inmiddels gespot tijdens het uitgaan in Amsterdam. Daar zou hij samen de avond doorbrengen met Annelotte. De twee zijn die avond ook elkaar gaan volgen op Instagram. Betekent dit dat De Bachelor niet zijn vruchten heeft geworpen?
Beeld: Videoland