Sylvie Meis heeft een nieuwe schoondochter: 'Gelukkig'

Entertainment
door Nienke
donderdag, 02 mei 2024 om 9:36
realitynl 55
Sylvie Meis is opnieuw schoonmoeder geworden. Haar zoon Damián van der Vaart heeft na een relatiebreuk met de Deense Laerke, opnieuw de liefde gevonden!

Sylvie Meis zoon

Damián is de zoon van Sylvie Meis en Rafael van der Vaart en hij heeft zijn nieuwe relatie bekend gemaakt via een gedeelde foto op zijn Instagram. Op de foto is hij dolgelukkig met zijn nieuwe vriendin te zien. Er is te zien dat zijn nieuwe vriendin Romy Gentile heet. De twee staan naast elkaar en zijn vriendin geeft hem een kus op zijn wang en Damián heeft een hartje onder de foto gezet!

Ex

Damián was voorheen samen met de Deense Laerke, maar tijdens de feestdagen gingen er al geruchten rond dat de twee inmiddels uit elkaar zouden zijn. Zo bracht Damián de feestdagen door met zijn vader Rafael van der Vaart en zijn vriendin Estavana Polman, maar Laerke was er niet bij. Het heeft daarna ook niet lang geduurd totdat Damián alle foto met Laerke heeft verwijderd op zijn socials. Inmiddels zijn ook alle foto's met Damián van het account van Laerke afgehaald.

Damían van der Vaart vriendin

Sylvie Meis heeft meerdere keren laten weten dat ze dol was op haar schoondochter Laerke. Sylvie heeft namelijk eerder aan de Duitse media laten weten dat ze het geweldig vindt, dat haar zoon een relatie heeft. Daarover zegt Sylvie het volgende: "Ik houd van de liefde en dat gun ik mijn zoon ook ontzettend. Zolang zij goed is voor mijn zoon, ben ik gelukkig”, zei Sylvie. Het lijkt erop dat Sylvie, de nieuwe schoondochter ook gelukkig is, zo heeft Sylvie een hartje onder de foto van het nieuwe stel geplaatst. Lief!
Beeld: Instagram @damian.vandervaart
Beeld: Instagram @damian.vandervaart

Liefde

Het liefdesleven van Sylvie is ook niet altijd over rozen gegaan. Zo begint het erop te lijken dat Sylvie weer terug is bij haar ex-Nicolas Castello. De twee waren beiden gespot bij hetzelfde hotel, maar niet samen. Sylvie heeft hier tot nu toe niks over uitgelaten, dus of de twee weer met elkaar gaan, blijft een mysterie.