Vriendin van Peter Gillis gaat de studio in: 'Nieuwe uitdaging'

Entertainment
door Nienke
vrijdag, 19 april 2024 om 14:55
realitynl 64
Peter Gillis heeft al een tijdje met zijn vriendin genaamd Wendy van Hout. Ze heeft haar eigen onderneming in het online verkopen van kleding en alles wat daarbij komt kijken. Wendy gaat een ander carrièrepad bewandelen, zo laat ze dit weten op haar Instagram.
Wendy van Hout, net zoals haar vriend Peter Gillis, klaar voor een nieuwe start. Hoewel de vakantieparken in Nederland niet meer van Peter zijn, gaat hij in België verder onder deze naam. Op Instagram is te zien dat Wendy de studio is ingedoken. Nee, dit is geen haarstudio, fotostudio, maar een opname studio!

Nieuwe uitdaging

Ondanks dat we nog geen voorproefje hebben gekregen, is Wendy stralend te zien achter de microfoon. Het lijkt alsof ze dit al jaren aan het doen is of misschien heeft ze gewoon haar passie gevonden. Bij de video die ze heeft gedeeld, schrijft ze: "Ik heb gisteren zo genoten... Mijn nieuwe uitdaging is mezelf uitdagen.' Ze belooft snel meer muziek te delen." Daar zijn we allemaal natuurlijk superbenieuwd naar!

In de studio met..

Natuurlijk is Wendy niet in haar eentje te zien in de studio, zo was volkszanger Frank van Etten ook van de partij. Frank kunnen we kennen van zijn grote hit 'Een Huisje Op Wielen'. Zouden de twee een samenwerking aangaan? Het zou een hint zijn naar het genre waarin Wendy haar debuut zou kunnen maken.
Instagram: @wendy.van.hout
Instagram: @wendy.van.hout
Instagram: @wendy.van.hout
Instagram: @wendy.van.hout

Trouwen

Peter heeft Wendy op 1 april ten huwelijk gevraagd. Zo heeft Wendy dit ook gedeeld op haar Instagram. Ze deelde een foto met de caption: "I said yes!" waarbij er een foto te zien was van de twee. Of dit nu een 1 april grap was, of een echt aanzoek, is nog onduidelijk. De twee hebben in ieder geval niet gedeeld dat het een grap is, dus dan kunnen we er van uit gaan dat het echt is!