Onder déze naam gaat Peter Gillis in België verder met zijn vakantieparken

Entertainment
door Nienke
donderdag, 18 april 2024 om 10:25
realitynl 56
Peter Gillis zullen de meeste kennen door zijn programma "Massa is Kassa", zijn vakantieparken en grote wagens. Peter heeft een heftig besluit moeten nemen, zo zijn al zijn Nederlandse parken, niet meer onder zijn naam. De Belgische wel, en dat onder déze naam.

Peter Gillis vakantieparken

Peter Gillis heeft zijn pareltjes in Nederland uit handen moeten geven. Het is zo ver moeten komen door een tekort aan vergunningen en deze waren dan ook niet op orde. Met als gevolg dat op verschillende parken, de horecavergunning werd ingetrokken, waardoor deze moesten sluiten. Sommige parken konden hierdoor helemaal niet meer open voor bezoekers. Dit is natuurlijk niet echt winstgevend voor je onderneming, de boetes zullen daar ook niet bij helpen.

Frisse start

Petertje wil het liefst alle negativiteit vergeten en zich voornamelijk gaan focussen in de parken in België. Dat is niet zo gek, dat is zijn enige redmiddel, ook wat betreft zijn serie Massa is Kassa. In België gaat Peter verder onder een nieuwe naam, zo deelt hij het volgende op zijn Instagram: "Ondanks tegenslag moet je altijd vooruit blijven kijken en positief blijven. Daarom gaan we nu met alle focus aan de slag op de Belgische parken. Camping Hengelhoef, Blauwe Meer en Parelstrand gaan verder onder het nieuwe label Topcampings.be." Voel goede moed durft Peter weer dingen te ondernemen voor zijn gasten. Zo laat hij weten: "We maken het dit seizoen extra gezellig met bijvoorbeeld braderieën, een kermis, bingoavonden en veel livemuziek. Zelf zullen we als familie Gillis veel aanwezig zijn op de campings en zorgen voor een gastvrij ontvangst." We zullen vanzelf zien wat hier terecht van zal komen.

Andere problemen

Met zijn campings lijkt het koek en ei te zijn, iets wat minder positief is, zijn de aangiftes die gedaan zijn tegen Peter, wegens mishandeling. Naast de aangifte die zijn ex Nicol Kremers tegen Peter heeft gemaakt, heeft er ook nog een andere vrouw aangifte gedaan. De aangiftes zullen bij elkaar gevoegd worden en de rechter gaat uiteindelijk bepalen wat voor straf Peter opgelegd krijgt. Dit zullen spannende tijden voor Peter zijn.