Zo zag Doutzen Kroes er vroeger uit!

Entertainment
door Nienke
zondag, 30 juni 2024 om 15:30
realitynl 15
Doutzen Kroes is een bekend Nederlands model dat in Friesland is opgegroeid! Inmiddels is Doutzen een mode-icoon en kent de hele wereld haar! Doutzen heeft verschillende catwalks mogen lopen, je kunt het zo gek niet bedenken! Inmiddels is Doutzen 39 jaar en zijn we erg benieuwd hoe ze er vroeger uitzag!
Doutzen Kroes heeft heel wat modeshows mogen lopen in haar leven. Ze is een idool voor velen die ook de modewereld willen betreden. Ze heeft veel indruk gemaakt met haar natuurlijke look en haar blonde haren. Doutzen mocht al op jonge leeftijd een onderdeel zijn van de modewereld.

Carrière 

Doutzen had nog maar kort haar havo diploma, of ze werd al aangenomen door Paparazzi Model Management in Amsterdam. Dit zijn natuurlijk onwijs grote stappen voor die leeftijd! Dat Doutzen bijzonder was, dat blijkt wel weer met de voortgang in haar carrière! Doutzen liep mee met modeshows voor merken zoals Gucci en Michael Kors. Met als kers op de taart werd Doutzen in 2007 opgepikt door Victoria's Secret! Doutzen is, in een hele korte tijd, één van de grote gezichten geworden van het lingeriemerk. In 2015 besloot Doutzen om te stoppen bij Victoria's Secret en werd ze model voor Hunkemöller. Doutzen werkt op topniveau en dit draagt veel bij aan haar verdiensten, dat is dan ook te merken aan het vermogen wat op haar naam staat.

Vroeger

Toen Doutzen nog maar 18 jaar was, stal ze ook al de show met haar uitstraling en looks. Dit blijkt maar weer uit het knappe kiekje wat het model van vroeger heeft gedeeld. Op de leeftijd van 18 jaar, verrichte Doutzen al verschillende modellenklussen! Zo deelt ze een foto met daaronder de nonchalante tekst: "Ik op 18-jarige leeftijd op de catwalk ergens in New York, Milaan of Parijs."
Ben je benieuwd naar de foto? Hij is hieronder te zien!