De Meilandjes houden niet van een luxe leven: 'Poppenkast!'

BN'ers
door Nienke
donderdag, 06 juni 2024 om 12:00
realitynl 118
De familie Meiland, wie kent ze niet? Niets is te gek voor de familie en ze pronken het liefst met grote villa's en andere soorten rijkdom! Maar zo belangrijk vinden de Meilandjes al deze rijkdom niet, tenminste dat zeggen ze zelf...
De familie Meiland laten in hun series maar al te graag zien in wat voor villa ze nu weer wonen, natuurlijk de peperdure verbouwingen en dure auto's. En als dit allemaal niet het geval is, dan zijn ze wel weer aan het verhuizen. In de series lijkt het erop dat de Meilandjes wel genieten van hun luxe leventje, maar volgens een interview met Weekend, geven Martien en Erica aan dat hier niets van waar zou zijn! De twee willen het liefst zo normaal mogelijk leven.

Kamperen

Voor als je dacht dat de Meilandjes niet zonder luxe kunnen, dan heb je het mis! Zo gaan Martien en Erica voor hun nieuwe programma door heel Europa reizen om te kamperen. En dit is voor de twee ook mogelijk zonder luxe. “Ik heb helemaal niet veel luxe nodig, ik hou helemaal niet van een luxe leven”, geeft Erica aan. “Ik vind het leuk om in zo’n kleine camper weg te gaan. Ik hoop dat het een avond gaat regenen, dan kunnen we gezellig binnen spelletjes doen.”

"Poppenkast"

Toch is er geen gebrek aan luxe als het op hun woningen aankomt. Zo laten de Meilandjes momenteel een eigen villa bouwen, waar ze volgend jaar kunnen intrekken. Maar ook daar hoeven wij als kijker, geen luxe te verwachten. "Heel veel mensen hebben tegenwoordig behoefte aan zo’n regendouche in het plafond. Dat hoef ik helemaal niet”, aldus Martien. “Ik moet gewoon zo’n douchekop hebben. Al die poppenkast.” Wij zijn benieuwd of de luxe en rijkdom achterwege zal blijven bij de Meilandjes, maar een eigen villa bouwen zegt al genoeg!