Droomvilla voor Martien en Erica Meiland: 'Waar is de villa van Maxime?'

BN'ers
door Nienke
vrijdag, 24 mei 2024 om 10:00
realitynl 63
Het Meilandgoed: een droom van de Meilandjes die voor 2025 gerealiseerd zou moeten worden. Hoewel de villa in Noordwijkerhout van Erica en Martien te koop staat, is de villa van Maxime nog steeds niet verkocht. Inmiddels steken Martien en Erica de handen uit de mouwen voor hun nieuwe villa, maar waar blijft Maxime?
Het weekblad Story heeft foto's gedeeld over de stand van zaken van het ware 'Meilandgoed'. Op de foto is te zien dat er erg hard wordt gewerkt aan de villa, maar volgens de bron is dit alleen aan de kant van Martien en Erica Meiland! De bron geeft aan dat het te maken heeft met de huidige miljoenenvilla in Noordwijk, die nog altijd niet verkocht is. "En het is maar de vraag of dat zal gaan gebeuren…”

Villa

De villa van Maxime heeft een vraagprijs van 2,2 miljoen euro en is gelegen in Noordwijk, maar is nog steeds niet verkocht! Alhoewel Maxime en Leroy ervan overtuigd waren dat dit hun droomhuis is, is dit toch niet helemaal het geval. Er komen natuurlijk hoge maandlasten bij kijken en het onderhouden van zo'n paleisje is ook niet zo gepiept. De reden van vertrek, is zover nog niet bekend.

Verhuizen

Het is algemeen bekend dat de Meilandjes graag verhuizen. Zo slaan kijkers inmiddels op hol van het nieuws dat Erica en Martien steeds maar weer opnieuw verhuizen. Onlangs hebben ze ook aangekondigd dat ze voor het nieuwe seizoen weer terug zouden gaan naar het buitenland. Maar hoe zit het dan met dat Meilandgoed? Het Meilandgoed is een groot stuk grond, waar er een eigen ontworpen villa op gebouwd zou worden. Met natuurlijk als doel: met z'n allen samenwonen! Naar verwachting, zou dit in 2025 af moeten zijn. Als de verkoop van de villa van Maxime nog langer op zich laat wachten, dan zal het nog wel een tijdje kunnen duren!