Meilandjes zetten opnieuw de villa in Noordwijkerhout te koop: 'Dood vermoeiend'

Entertainment
door Nienke
maandag, 06 mei 2024 om 16:44
realitynl
Erica en Martien Meiland hebben het er maar druk mee: bezichtigen, kopen, verbouwen, een seizoen maken en voor je het weet staat het volgende pand weer in de verkoop. Dat is meestal wat er gebeurt en momenteel ook het geval. Onlangs hadden ze de villa uit de verkoop gehaald, maar momenteel staat hij weer voor een aardig prijsje op de markt.
Begin dit jaar kwamen Erica en Martien Meiland met het nieuws dat hun villa in Noordwijkerhout te koop stond. Dit heeft nog geen week geduurd of hij was niet meer te koop. De reden waarom ze de villa toch nog niet zouden verkopen, was met de reden om de tuin een beetje op te knappen. De Meilandjes hebben zich toch nog bedacht...

Familie Meiland woning verkoop

Martien deelde opnieuw het bericht dat de villa wéér te koop zou staan. Aan de prijs is er niks veranderd en aan de tuin ook niet. Het blijft onduidelijk waarom ze de verkoop in hebben getrokken, aangezien de villa nu wel weer te koop staat. De villa staat te koop voor 2,4 miljoen met een woonoppervlakte van 237 vierkante meter op een perceel van 2.108 vierkante meter. Fans reageren massaal onder het bericht van Martien, zo zegt iemand: "Je huis te koop, je pension.... wat dood vermoeiend." Je moet er maar net zin in hebben!

Toekomst

Onlangs maakte de Meilandjes ook bekend dat ze hun pension Code Rosé in de verkoop hebben gegooid voor een bizar bedrag. Dit betekent dat de Meilandjes op zoek zijn naar een mogelijk nieuw project waar ze aan kunnen werken. De villa van Maxime staat namelijk ook nog steeds in de verkoop. Eerder verklapten de Meilandjes dat ze voor het volgende seizoen, weer naar het buitenland zouden vertrekken. Wie weet gaan ze weer op zoek naar een chateau gelegen in Frankrijk. Je weet immers. maar nooit wat de Meilandjes nu weer zullen doen.