Glennis Grace ruzie met goede vriendin: 'Affaire met haar zoon'

BN'ers
door Nienke
vrijdag, 31 mei 2024 om 11:00
realitynl 97
Glennis Grace heeft een tijdje een relatie gehad met haar Boyd, maar heeft hem later ingeruild voor de 17 jaar jongere Levy van Nispen. Levy is de zoon van haar goede vriendin Raquel. Hoewel Levy al een vriendin had, is Glennis toch nog aan de kant gezet. Of het nog niet erger kon? Glennis heeft inmiddels ruzie met haar goede vriendin Raquel.
De liefde is voor Glennis Grace een moeilijk begrip. Na de relatie die ze had met Boyd, vond ze het geluk bij een nieuwe man: de 28-jarige Levy van Nispen, de zoon van haar visagiste Raquel.

Geheim

Levy voetbalt bij Olympia in Haarlem en hij regelde dat Glennis kwam zingen op een groot feest van zijn club. Levy werd gebeld door Shownieuws, waardoor hij vragen kreeg over de relatie die hij zou hebben met Glennis. Levy schrok en gaf aan dat hij er niets van wist! Zo zei hij: "Sorry, maar hier klopt eigenlijk niets van. Ik weet niet waar jullie het vandaan hebben, maar ik heb een vriendin. Mijn moeder doet al twintig jaar de visagie en de make-up van Glennis, dus ik denk dat daar iets mis is gegaan."

Liefdesverdriet

Glennis haar hart is in duizend stukjes gebroken en het nieuws kwam als een klap in het gezicht. In een podcast ging Glennis dieper op het verdriet in: "Het is echt iemand waar je meteen van houdt”, zei Glennis. "Dit is een persoon die voor altijd bijzonder voor mij blijft. We kunnen niet samen zijn door omstandigheden, maar ik vind het fijn om te weten dat hij in mijn leven is en dat ik altijd een bijzondere band met hem zal houden. Hij is mijn droomman, maar het is ingewikkeld."

Ruzie

Hoewel Glennis geen namen heeft genoemd, weten we overduidelijk dat dit over Levy zal gaan. Haar vriendin Raquel wist inmiddels al meer van de situatie, zo heeft ze Glennis ontvolgd op Instagram na de publicatie van de podcast. Dit lijkt een keerpunt te zijn in hun vriendschap: "Ik ontvolg niemand. Dat doen alleen mensen die zwak zijn of iets te verbergen hebben”, reageerde Glennis op Instagram. "Maar de waarheid zal altijd uitkomen. Daar hoef ik niets voor te doen. Word wakker!”