Glennis Grace opnieuw gedumpt: 'Laten we de mannen begraven dames'

Entertainment
door Lois
donderdag, 18 april 2024 om 12:05
glennis grace
Hoewel Glennis Grace onlangs heeft bevestigd aan Shownieuws dat ze een nieuwe vriend heeft, is dit sprookje nu al voorbij. Haar nieuwe vlam heeft er een punt achter gezet...

Glennis Grace

Glennis Grace is een zangeres die Engelstalige en Nederlandstalige nummers zingt. Ze is geboren in de Jordaan en is al op jonge leeftijd bezig met muziek. Glennis scoort hits met onder andere ‘Afscheid’, ‘Wil je niet nog 1 nacht’ & ‘Als je mij weer aankijkt’. Ook was ze onderdeel van De Ladies of Soul, maar door haar reputatie na het welbekende Jumbo-incident en haar liefde voor bezette mannen zit er een smet op haar naam. En deze reputatie heeft haar nu uit de Ladies of Soul doen belanden.

Relatie 

Verschillende bronnen hebben onlangs gemeld dat Glennis Grace een nieuwe vriend heeft, namelijk de 17 jaar jongere Levy van Nispen. Voor de camera van Shownieuws heeft Glennis Grace bekend gemaakt dat haar relatie met muziekproducent Boyd over is en dat ze een ander heeft. Shownieuws heeft de zeventien jaar jongere voetballer gebeld en wat blijkt, hij heeft een vriendin. Glennis ontkent op de hoogte te zijn geweest van deze relatie en probeert nu haar reputatie te redden, door hem de schuld te geven.

Begraven

Zo heeft Glennis een filmpje gepost op Instagram met deze tekst. "Ik praat met zoveel vrouwen die me verhalen vertellen dat ze een tijdje met iemand uitgaan en dan ineens vertellen deze mannen ze dat ze een vriendin of vrouw hebben of iets wat ze zeggen "het is niet zo serieus.... zoals WTF?! Toen hoorde ik dit nummer Love's Graveyard en kijk zelf wat het me liet doen.. Laten we de (zogenaamde) mannen begraven dames! We hebben geen tijd.."
Een van de reacties onder de video was: "Ik zou me iets meer bezig houden met je imago" en ik denk dat iedereen het daarmee eens is.