Lil' Kleine deelt intieme foto met een dame: 'Zijn ze samen?'

BN'ers
door Nienke
donderdag, 23 mei 2024 om 15:15
realitynl 65
Lil' Kleine heeft vanochtend een intieme foto gedeeld op zijn Instagram. Dit was met een dame, maar hij heeft hem meteen weer verwijderd! De grote vraag is, waarom heeft hij dit gedeeld? Of natuurlijk, waarom verwijder je hem weer! Zal dit wat zeggen over de situatie tussen de twee?
Het liefdesleven van Lil' Kleine is niet meer te volgen, of toch wel? Vanochtend deelde hij een foto op zijn Instagram waarbij hij werd vergezeld door een dame. Al snel werd de foto verwijderd, dit roept natuurlijk veel vragen op. "Je gaat je bijna afvragen waarom”, schrijft juicekanaal Realityfbi op Instagram. Wie de dame op de foto is? Volgers vermoeden dat dit Chelsey van der Heijden is. "Ze zijn elkaar onlangs gaan volgen", aldus Realityfbi.

Bekende

Het kanaal deelt de foto en al snel is het overduidelijk te zien dat dit Chelsey is. We kunnen Chelsey kennen door haar deelname in seizoen 10 aan het programma Holland's Next Top Model.
Bron: Realityfbi
Bron: Realityfbi

Aandacht

Lil' Kleine deelt vaker intieme foto's samen met dames. Zo heeft een onbekende dame eerder foto's gedeeld waarop te zien is dat Lil' Kleine haar een kus geeft. Het lijkt erop dat Lil' Kleine aan het genieten is van de aandacht die hij krijgt van de vrouwen. Al zijn de beelden die telkens gedeeld worden wel erg opmerkelijk.

Ex

Eerder dit jaar gingen er nog geruchten rond, dat Lil' Kleine weer samen zou zijn met zijn ex en de moeder van zijn zoon, Jaimie Vaes. Zo waren ze samen in het zonnige Dubai gespot, maar al snel kwam Jaimie met het verlossende antwoord: "Jorik is ook hier. Dan kan hij Lío hier ook fijn zien, maar het is géén familievakantie.” Er was geen sprake van liefdeshereniging. Sinds een korte tijd mag Lil' Kleine zijn zoontje weer wat vaker zien en is er zelfs sprake van co-ouderschap.