Martien Meiland is opgelicht tijdens een kortstondige relatie: 'Huilen, huilen, huilen'

BN'ers
door Nienke
woensdag, 26 juni 2024 om 10:30
realitynl 6
Martien Meiland praat nooit écht openhartig over zijn liefdesleven, maar dit valt wel in het boek te lezen! Martien deelt een verhaal over een kortstondige liefde die hij heeft gehad. Het is nogal een... indrukwekkend verhaal! De regisseur van het populaire programma Chateau Meiland, Timon Moll, heeft samen met Jan Dijkgraaf een boek geschreven over de familie Meiland. Timon doet een boekje open over de gebeurtenis dat Martien is opgelicht.
Het liefdesleven van Martien Meiland is erg complex, zo is hij namelijk nog steeds getrouwd met Erica Meiland. De twee zijn in totaal drie keer in het huwelijksbootje gestapt, maar is dit meer een zakelijke beslissing. Zo blijven ze bij elkaar omdat ze als goede vrienden door het leven gaan en het is makkelijker op het gebied van financiën. Ondertussen is Martien druk aan het daten, maar daarbij loop je natuurlijk ook weleens het risico dat het mis gaat. Bij Martien is het wel heel erg mis gegaan, zo is hij zelfs opgelicht. Hoe dan!

Paniek

In het boek is de volgende situatie beschreven: "Martien en Leroy gingen voor het huwelijk van Maxime en Leroy naar Oger voor hun kostuums en wij zouden het draaien." Vervolgens wordt er door Timon beschreven dat Martien in paniek zou zijn: "Ik film dat ze aan komen lopen en naar binnen gaan. De camera gaat uit en Martien komt meteen naar buiten. 'Tiem, Tiem, ik heb een probleem!' Wat bleek? Hij had online contact met een man gekregen die hem om geld ging vragen."

Geld

Uiteindelijk heeft Martien er toch nog aan toegegeven. "Martien is een goedzak", vervolgt Timon. "Dus die ging geld geven. En had blijkbaar niet door dat hij ergens in werd gezogen... Hij vertelde dus dat die man om geld bleef vragen. Hélemaal van streek was-ie. Huilen, huilen, huilen." Martien heeft onlangs laten weten, in een interview met RTL Boulevard dat alles uiteindelijk goed is afgelopen. Het had zomaar anders kunnen zijn!