Paul Roos eerlijk over zijn deelname in De Bachelor: 'Een vertekend beeld!'

BN'ers
door Nienke
woensdag, 19 juni 2024 om 10:15
realitynl 11
Paul Roos kunnen we allemaal kennen door zijn deelname van het afgelopen seizoen van De Bachelor. Hoewel Paul samen te zien is geweest met mede-Bachelor Rien Welsink, heeft hij niet de liefde gevonden. Paul blikt terug op zijn deelname aan het programma en vertelt openhartig over zijn ervaringen.
Paul Roos en Rien Welsink waren de Bachelors van het afgelopen seizoen. Rien kan met zekerheid zeggen dat hij de liefde heeft weten te vinden, hij ging namelijk smoorverliefd naar huis. Paul daarentegen, heeft het een en ander uitgezocht met de vrouwen, maar helaas is daar niets uit gekomen. Paul blikt terug op zijn deelname in een interview met 'Daily Nonsense'. 

Verwachtingen

Paul had weinig verwachtingen voor zijn deelname aan het programma. Paul was voornamelijk bezig met het idee dat hij naar een tropisch land ging om daar de vrouwenharten te veroveren. Voor Paul waren de afleveringen een besef moment: "Dan komt pas het besef dat het geen schoolprojectje was, maar je dus echt meegedaan hebt met De Bachelor. Dat was best even confronterend."

Reality

Als Paul zichzelf op televisie bekijkt, realiseert hij zich dat hij een heel andere 'Paul' ziet dan hij werkelijk is. "Verder heb ik zeker geleerd dat reality-tv een enigszins vertekend beeld van zowel mij als de vrouwen laat zien. Ik werd als de alfaman neergezet." Dit is natuurlijk het risico van een deelname aan een datingprogramma waar 20 vrouwen de wereld afreizen om jou te leren kennen. 

Gevolgen

Paul realiseerde zich, na het zien van de afleveringen, dat heel Nederland zijn 'zwakke plekken' en 'rare trekjes' heeft kunnen zien. Inmiddels heeft Paul er vrede mee, maar hij heeft het er erg moeilijk mee gehad. "Ik had al een dikke huid, maar de deelname aan De Bachelor heeft mijn huid zeker wel dikker gemaakt", aldus Paul. Het programma heeft ook invloed gehad op de bestaande vriendschappen van Paul en dit is niet altijd even positief geweest. Paul merk dat de balans van zijn bestaande relaties is verstoord door zijn deelname aan het programma. Al met al is Paul gelukkig dat hij weer terug in Nederland is en dat er een eind is gekomen aan dit avontuur!