Bachelor Rien en Femke nemen een grote stap: 'De rest komt vanzelf'

BN'ers
door Nienke
vrijdag, 31 mei 2024 om 15:15
realitynl 100
Het avontuur van het afgelopen seizoen van De Bachelor zit er weer op. Hoewel het voor Bachelor Paul een enorme domper is geweest en zonder liefde naar huis is gegaan, is dit voor Bachelor Rien zeker niet het geval. Het zou inmiddels zo goed gaan met Femke, dat de twee een grote stap hebben gezet en dat nog in hun prille liefde!
Het afgelopen seizoen van De Bachelor kende niet één, maar twee bachelors! In dit seizoen was het al meteen duidelijk wie de ware zou zijn voor Bachelor Rien, dit is namelijk Femke! Tijdens de laatste rozenceremonie was het ook overduidelijk wie de beslissende roos zou krijgen, Femke natuurlijk!

Contact

Tijdens de reünie van De Bachelor vertelden Rien en Femke dat dit de eerste keer is, na de eerdere opnames dat de twee elkaar hebben gezien. Na de opnames hebben de twee elkaar maandenlang niet in levende lijve gezien, zo was het natuurlijk ook niet de bedoeling dat de twee werden gespot. Het stel heeft voor een hele lange tijd, alleen nog maar contact gehad door middel van bellen! Zo woont Femke op Bali en Rien op Ibiza, laten we zeggen dat dit niet écht bij elkaar in de buurt is.

Stappen

De twee zijn zeker van de liefde die ze voor elkaar hebben, zo delen ze het nieuws dat ze samen wonen! Dit is een flinke stap, aangezien ze elkaar pas bij de reünie aflevering hebben gezien. Femke heeft in een interview met De Telegraaf toegegeven dat ze is verhuisd naar Ibiza en zelfs bij Rien is ingetrokken. Ze krijgen hierdoor de kans om elkaar wat beter te leren kennen, na de onstuimige periode waarin de twee hebben gezeten. Er is tot op heden nog steeds geen sprake van een 'relatie'. "Dat voelt te snel", geeft Femke aan. "We zijn elkaar gewoon beter aan het leren kennen en de rest komt vanzelf."