Twee bizarre plottwists in De Bachelor: 'De laatste roos'

Entertainment
door Nienke
vrijdag, 03 mei 2024 om 11:07
realitynl 60
Het nieuwe seizoen van De Bachelor is een feit, zo kunnen we de zoektocht naar de liefde van de heren Rien en Paul op de voet volgen. Het is natuurlijk niet zomaar iets om aan mee te doen, de liefde is natuurlijk onvoorspelbaar. Voor Rien is er een mooie tijd aangebroken, zo is hij tot over zijn oren verliefd en heeft hij de final rose inmiddels weggegeven...
Het nieuwe seizoen van De Bachelor is alweer bijna ten einde en zo zijn er nog maar zes dames over. Hoewel Paul nog moeite heeft met het onderzoeken met welke dame hij de beste klik heeft, is Rien al een langere tijd overtuigd van zijn gevoelens. Rien geeft dan ook zijn laatste roos al vóór de finale.

Bezoek

In de nieuwe aflevering is te zien dat Rien en Paul bezoek krijgen van hun dierbaren. Voor Rien kwam zijn broertje Ewout en voor Paul was zijn zus Julie die kant op gekomen. Voor Ewout was de keuze niet moeilijk wie het beste bij zijn broer zou passen. Hij vond Amber leuk, maar Femke vond hij het beste bij Rien passen. Uiteindelijk is dat het gezorgd voor het definitieve zetje, waar Rien op zat te wachten!

Famke en Rien De Bachelor

Rien geeft aan dat de ontmoeting van Ewout én Femke, het een bijzonder moment voor hem is geweest en dat alle gedachtes en gevoelens door hem zijn bevestigd. Rien geeft aan: "Voor mij steekt Femke er al een tijdje bovenuit. We hebben een hele goede klik en het voelt voor mij niet meer goed om de andere vrouwen aan het lijntje te houden. Voor mij is het al zo duidelijk. Dus ik wil haar dit vanavond bij de ceremonie gaan vertellen. Dus ik ben niet langer meer aan het twijfelen voor een tweede optie of een derde optie. Voor mij is het duidelijk dat zij het is."

Rozenceremonie

Uiteindelijk geeft Rien tijdens de rozenceremonie zijn láátste roos aan Femke. Femke hoeft geen seconde na te denken. "Natuurlijk wil ik die roos", is wat ze meteen zegt. Voor Paul is het allemaal nog een beetje aftasten en geeft uiteindelijk een roos aan Eline. Wie Paul uiteindelijk zal kiezen, is nog één groot raadsel.