Enorme domper voor Bachelor Paul: 'Breuk na breuk!'

BN'ers
door Nienke
donderdag, 23 mei 2024 om 13:30
realitynl 62
De aflevering van de reünie van De Bachelor is eindelijk te bekijken! Hoewel we al klaargestoomd waren voor de nodige juice, komt er toch nieuws wat we allemaal niet hadden zien aankomen! Meerdere breuken, voor Bachelor Paul, serieus?
Bachelor Paul heeft tijdens de dreamdate twee dames meegenomen: dit waren zowel Josephine als Eline. Door middel van de date, wilde hij erachter komen met wie hij de klik in Nederland 'verder' kon uitzoeken. Paul heeft lang moeten nadenken, maar besloot uiteindelijk toch de laatste roos aan Josephine te geven.

Klik

Hoewel Paul en Josephine de klik in Nederland wilden uitzoeken, is hier niet veel van gekomen. In de reünie aflevering, laten ze weten dat de klik er gewoonweg niet was, met als reden de contractbreuk. Dit was genoeg bewijs voor Paul, om de verdere klik met Eline in Nederland uit te zoeken. Beetje tweede keus.

Gelukkig?

Tijdens de aflevering van de reünie leken Paul en Eline o, zo gelukkig, maar niets is zoals het lijkt! Zo blijkt het te zijn dat ze 3 dagen, na de opname van de aflevering alsnog uit elkaar zijn gegaan. Paul heeft er zelf over gezegd: "Waar gaat dit eigenlijk heen?' Want we waren niet verliefd op elkaar. We hadden het wel fijn met elkaar, maar een spanning was er niet."

Avontuur

Uiteindelijk is ook het avontuur met Eline verbroken. Na een fikse zoektocht van vier maanden, staat Paul nog steeds open voor de liefde. Hij had de uitslag anders verwacht, maar voor hem is De Bachelor niet de manier om liefde te vinden. De andere Bachelor genaamd Rien heeft in het programma al snel zijn keuze weten te maken voor Femke. Of de twee een relatie krijgen dat zullen ze deze zomer vanzelf zien. Voor nu loopt het erg goed tussen de twee en Femke zou zelfs plannen hebben om naar Ibiza te verhuizen!