De Bachelor-reünie in zicht: 'Erg juicy geworden!'

BN'ers
door Nienke
woensdag, 22 mei 2024 om 15:15
realitynl 56
Het nieuwe seizoen van de Bachelor is voorbij gevlogen! Hoewel dit het eerste seizoen was met twee Bachelors genaamd Paul en Rien, lijkt er alweer een einde in zicht te zijn! Morgen is de reünie aflevering te bekijken en dit belooft wel heel erg juicy te worden, dit kunnen we verwachten...
Nog eventjes wachten, want morgen komt de reünie aflevering online van De Bachelor. Het moment dat we te horen krijgen of Rien en Femke nog samen zullen zijn, maar ook een update over situatie tussen Paul en Josephine. Zou de liefde tussen de koppels hebben standgehouden, of blijkt de laatste roos toch aan een ander vergeven te zijn? Verschillende dames uit De Bachelor verklappen het een en ander over wat we van de reünie kunnen verwachten.

Juicy

Zoals presentatrice Monica Geuze al had voorspeld: "Het is wel juicy geworden. Ik had het ook niet anders verwacht", vertelt deelneemster Milan over de reünie na de opnames. "Ik zag het zelfs een klein beetje aankomen, ik wist het namelijk al", vertelt ze. De andere deelneemster, Oelinda, wist van niets en was zelfs geschrokken: "Ik vond het een shocker", zegt ze over de juice die is bekend gemaakt. Helaas moeten de kijkers nog heel even wachten, want de aflevering zal morgen verschijnen. Krijgen we dan eindelijk de juice te horen?

Hereniging

Tijdens de reünie werden de dames ein-de-lijk weer herenigd met elkaar. Dat vonden ze erg gezellig, zo geeft Femke aan dat ze het 'super leuk' vond om de rest weer te zien. "Wel heel spannend. Je gaat natuurlijk ook bepaalde dingen delen", laat Eline weten. Oelinda vertelt dat ze het ook leuk vond om de dames weer te zien en: "Ook om dingen te horen die we nog niet wisten." Zo te horen staat er nog heel wat juice op ons te wachten en zullen we morgen eindelijk meer weten!