Eline onthult waarom het niks is geworden met Bachelor Paul: 'Niet de moeite waard!'

BN'ers
door Nienke
maandag, 27 mei 2024 om 11:30
realitynl 70
Begin dit jaar werden we verrast met het nieuwe seizoen van De Bachelor. Hoewel velen hier op hebben gewacht, kwam ook het nieuws naar buiten dat er twee Bachelors zouden zijn. De reünie aflevering is inmiddels verschenen en situatie van de stellen ook...
Tijdens de aflevering van de reünie, werden kijkers verrast door een plottwist voor Bachelor Paul. In de laatste aflevering van De Bachelor zagen we hoe enthousiast Paul was over de keuze die hij had gemaakt om voor Josephine te gaan. Al heeft hij wel lang getwijfeld tussen Eline en Josephine. Het enthousiasme heeft niet lang geduurd voor Paul, zo hebben ze elkaar maar één keer gezien in Nederland. Paul heeft het hier niet bij gelaten: "Ik kwam thuis. Josephine bedacht zich. En toen dacht ik 'ben ik nou gek als ik niet even ga kijken wat er met Eline zou kunnen gebeuren?'. En ja, zo geschiede." In de aflevering van de reünie leek alles nog koek en ei tussen Paul en Eline, maar helaas heeft dit sprookje niet lang geduurd. Twee dagen na de reünie hebben de twee een punt achter de relatie gezet.

"Covid-relatie"

Eline en Paul kwamen in Nederland weer in contact en waren ze zelfs aan het daten. De dates vonden zich vooral binnenshuis plaats, aangezien de twee niet in het openbaar gespot mochten worden. "Het klikte heel goed. We konden heel goed met elkaar praten, we konden oprecht ook wel goed met elkaar lachen." Eline geeft aan dat er vanaf het begin al 'low energy' aanwezig was. "We merkten allebei dat, omdat we een lange relatie achter de rug hebben, je best wel snel terugvalt in bepaalde patronen van thuis hangen. Bijna alsof het een covid-relatie was, thuis in lockdown", deelt ze.

Proberen

Paul en Eline wilden het er niet meteen bij laten. "Het lastige was dat we allebei doorhadden dat het op papier een hele goede match zou moeten zijn, en het klikte ook gewoon heel goed. Maar dat was een hele rationele insteek van waarom we elkaar leuk vonden", geeft ze toe. Het liefdestripje naar Parijs heeft niet veel goeds gedaan voor de twee. "We kwamen beide tot de conclusie dat er waarschijnlijk gewoon niet meer in zit en dat het niet de moeite waard is om het verder uit te zoeken", aldus Eline.