Roy Donders en vriendin Michelle over toekomstplannen: 'Trouwen en een kindje?'

BN'ers
door Nienke
donderdag, 23 mei 2024 om 10:00
realitynl 60
Het nieuwe seizoen van de realityserie Roy Donders Altijd Wat Bijzonders, is eindelijk van start gegaan! In de serie volgen we Roy Donders met zijn vriendin Michelle Bibi en hun dochtertje op de voet. In een interview laat Roy wat los over mogelijke trouwplannen, kinderen en wie weet nog meer!
Het tweede seizoen van de realityserie, is anders dan dat we van Roy gewend zijn! Hoewel Roy met zijn vriendin Michelle Bibi, erg van de luxe lijkt te genieten, ziet het er nu toch naar uit dat ze de handen uit de mouwen zullen steken! Zo dompelt het stel zich onder in een bijzondere klus.

Droom

"De verhaallijn in het tweede seizoen is dat we een wellness-bed and breakfast gaan beginnen", vertelt Roy. Michelle en Roy hebben een grote droom om later te verhuizen naar een stuk grond waar ze twee huizen op kunnen laten bouwen. Waarom twee? "In een van die huizen gaan we dan wonen en het andere huis wordt dan een bed and breakfast, met meerdere kamers en een wellness," licht Roy toe. Verhuisplannen hebben de twee momenteel niet, daarom verbouwen ze een deel van hun woning in een bed and breakfast. "Dan gaan we testen hoe het bevalt."

Toekomstplannen

Één ding wat er in het tweede seizoen niet centraal staat: een tweede kindje. Roy en Michelle hebben in het eerste seizoen, hun dochtertje Romi mogen verwelkomen. "Nog een kindje zit er niet in, dat gaan we niet doen", aldus Roy. Zo heeft Roy onlangs een heftige ingreep bij zichzelf laten doen, om het krijgen van kinderen te voorkomen. Het stel denkt toch wel anders over trouwen. Alleen heeft dit nog niet plaatsgevonden, omdat 'het juiste moment' nog niet is aangebroken. "Wij houden echt van een overdreven grote Amerikaanse bruiloft. Eerst alles aan kant, dan gaan we het over trouwen hebben. Maar dat we het gaan doen, dat staat als een paal boven water." Wij zijn benieuwd wanneer het grote huwelijksfeest zal plaatsvinden!