Roy Donders over het begin van de relatie met een vrouw: 'Dit is iets wat je moet uitzoeken'

BN'ers
door Nienke
dinsdag, 11 juni 2024 om 11:25
realitynl 5
Roy Donders heeft verschillende relaties gehad met mannen tot het moment dat hij Michelle Bibi ontmoette. Roy is stapelverliefd en inmiddels hebben ze zelfs een dochtertje. Roy blikt terug naar het moment waarop de vonk tussen de twee is overgesprongen.
Roy Donders en Michelle Bibi zijn inmiddels al een jaartje samen en maken de grootste plannen voor in de toekomst. In een interview met Beau Monde vertellen de twee haarfijn hoe hun relatie is ontstaan. Natuurlijk was het destijds erg verrassend voor de twee!

Vonk

Roy beschrijft de tijd waarin hij zich niet zo goed voelde: "In de coronatijd zat ik veel thuis en ging ik nadenken over wat ik wilde met mijn leven. Ben ik gelukkig? Ik kwam er niet echt uit", deelt Roy in gesprek. Na deze tijd ontstond er een lichtpuntje voor Roy: "Totdat ik in oktober 2021 Michelle leerde kennen." Michelle had op dat moment een relatie en Roy had tot dan altijd met mannen gedatet. Ondanks de situatie, is de vonk tussen de twee tóch overgeslagen! Of Roy bewust de keuze heeft gemaakt om te daten met een vrouw? "Het was nooit een bewuste keuze om te switchen. Ik ben van go with the flow en mijn gevoel zei: dit is iets wat je moet uitzoeken", aldus Roy. "Daarna ging het vanzelf. Het is gewoon zo gelopen."

"Iedereen is welkom"

Roy vertelt ook over de thuissituatie die hij altijd al heeft gehad en dit ging er vrij gemoedelijk aan toe. "Het maakt ze niet uit met wie ik thuiskom, iedereen is welkom", zegt Roy. "In Nederland plaatsen we mensen graag in een hokje. Maar daar zijn we bij ons thuis nooit zo van geweest." Hierdoor heeft Roy zich altijd geaccepteerd gevoeld ondanks dat mensen hem altijd in een hokje hebben willen plaatsen. "Ik ben gewoon ik, laat me", aldus Roy. 

Toekomst

Het stel ziet de toekomst rooskleurig, zo hebben de twee het over mogelijke trouwplannen! De twee wachten alleen nog op het 'goede moment'. "Eerst alles aan kant, dan gaan we het over trouwen hebben", zei het stel eerder tegen ANP. Maar dat de relatie goed loopt? Dat is ondertussen wel duidelijk!