Sylvie Meis gespot met haar 13-jaar jongere scharrel: 'Wat moet ze toch met hem?'

BN'ers
door Nienke
maandag, 01 juli 2024 om 14:17
realitynl
Sylvie Meis heeft veel mannen achter haar aan lopen en dit vindt ze natuurlijk geweldig. Hoewel Sylvie geen man meer nodig heeft als het gaat om geld, lijkt ze steeds nèt de juiste uit te kiezen. Zo is Sylvie gisteren gespot met een man die 13 jaar jonger dan dat Sylvie is!
Het liefdesleven van Sylvie Meis is niet meer te peilen. Sylvie is iedere week wel met een andere man aan haar zijde te zien. Ze is net pas gescheiden met haar ex Niclas Castello, maar het lijkt erop dat Sylvie weer opnieuw verliefd is geworden. Dit maal is Sylvie gespot met een man die 13 jaar jonger dan ze zelf is! De twee zijn samen gespot en natuurlijk vastgelegd.

Liefde

“Ze schijnt weer verliefd te zijn”, aldus Bartek Kolodziej, een Duitse fotograaf, in een reactie aan RTL Boulevard. “Ze kwamen samen haar huis uit. Sylvie zag er verliefd uit. Ze zag de fotografen, maar dat vond ze niet erg”, klonk het verder nog. Volgens Bartek is het nieuws inmiddels een groot ding in Duitsland. Zo is de man waarmee Sylvie haar huis uit komt lopen, geen onbekende voor de Duitse pers. “Patrick is de zoon van Rolf Eden, die vroeger een grote naam was in Duitsland. Hij was een grote playboy. Dat Sylvie nu net met zijn zoon iets heeft, is wel grappig.” Volgens de fotograaf hebben de twee elkaar een stuk eerder leren kennen, dit zou in april hebben plaatsgevonden! Geruchten gaan dat de twee elkaar “op een feestje in Hamburg”, hebben ontmoet. Volgers hebben dit niet aan zien komen, zo reageert er iemand onder de foto met: "Wat moet ze toch met hem?"
grugyfcwgaabc y
Twitter: @FvdMosselaar

Gelukkige

De man in kwestie zou gaan om Patrick Gruhn, hij is een 33-jarige Duitse tech-ondernemer. Sylvie heeft onlangs in een podcast ‘FHM’s Vrouwen aan de top’, aangegeven dat ze minder details wil vrijgeven over haar liefdesleven. “Ik ga niet meer in detail treden”, zei ze destijds. “Ik heb nergens spijt van, maar vroeger kwam elke man in de pers. Dat hebben we gezien”, klonk het verder nog. “Nu date ik, maar doe ik dat in privacy.” Het daten in privacy is nog steeds niet helemaal gelukt voor Sylvie.