Sylvie Meis nu pas gescheiden: 'Samen bij de rechtbank in Hamburg'

BN'ers
door Nienke
donderdag, 20 juni 2024 om 11:45
sylvie meis moderatorin 7
Sylvie Meis heeft een bewogen liefdesleven, zo hebben er al redelijk wat mannen plaatsgenomen in haar leven. Hoewel Sylvie tegenwoordig te zien is op de Duitse televisie, heeft ze ook verschillende Duitse mannen aan de haak geslagen. Sylvie was met een Duitse man getrouwd, maar ook na ongeveer twee jaar gescheiden. Tenminste dat is bekendgemaakt, volgens de Duitse media zijn de twee pas deze week officieel van elkaar gescheiden!
Sylvie Meis en haar ex-man Niclas Castello zijn begin deze week samen gezien bij de rechtbank in Hamburg. Volgens Bild waren de ex-geliefdes daar om hun scheiding af te wikkelen. Ze hebben niet lang de tijd nodig gehad, zo stonden de twee na een half uur weer op de stoep. Ze namen geen afscheid van elkaar, ze besloten namelijk om nog een hapje te eten. De twee hadden iets te vieren; ze zijn officieel gescheiden!

Vieren

Op de trouwdag van Sylvie en Niclas, deelde Sylvie een foto met daaronder de tekst: "Happy divorce day". Eerder deze week kwam deze foto ook in het nieuws, waarom zou je dit vieren? Het is nu wel duidelijk waarom Sylvie deze foto heeft gedeeld, de twee vieren dat ze officieel zijn gescheiden. Al waren de volgers van Sylvie erg verbaasd over de foto: "Hem als vriend houden is oké en volwassen, maar een scheiding vieren is ziek. Sorry”, zo reageerde een volger.

Liefde

Sylvie en Niclas leerden elkaar kennen in 2019 en gingen trouwen in 2020. Tweeënhalf jaar later besloten de twee alweer uit elkaar te gaan. Zo zouden de levens van de twee te verschillend van elkaar zijn. Niclas en Sylvie hebben nog goed contact en zien elkaar nog regelmatig. Hoe het liefdesleven van Sylvie er verder aan toe gaat, is nog onduidelijk. Sylvie lijkt er in ieder geval niet te veel over los te willen laten.