Sylvie Meis reageert op hoe mannen haar kunnen versieren: 'Iemand als mij is sowieso onmogelijk'

BN'ers
door Nienke
donderdag, 13 juni 2024 om 11:30
sylvie meis vriend
Sylvie Meis heeft een bewogen liefdesleven en dit is niet altijd soepel verlopen. Zo heeft Sylvie al heel wat mannen afgesleten en gaat ze momenteel als vrijgezelle dame door het leven. In een interview wordt er gevraagd hoe mannen Sylvie kunnen versieren, daar reageert ze wel heel erg zelfverzekerd op. Fans ervaren de reactie als 'arrogant' en vinden het een en ander er van.
Sylvie Meis kunnen we allemaal kennen als de ex-vrouw van Rafael van der Vaart en een paar andere miljonairs. Zo is Sylvie getrouwd geweest met Niclas Castello en had ze een kortstondige relatie met een vastgoedondernemer genaamd Wim Beelen. Sylvie kiest de mannen wel uit, zo krijgt ze hier ook veel reacties en kritiek over. Zo kreeg Sylvie zelfs kritiek vanuit de Duitse media dat ze haar relaties te snel openbaar zou maken. In een interview met PowNews reageert Sylvie wel heel opmerkelijk op de vraag.

Verleiding

Tijdens het interview wordt er aan Sylvie gevraagd 'hoe regel je iemand zoals jij' oftewel, hoe versier je iemand zoals jij. Het eerste wat Sylvie reageert: "Nou, ja, iemand als mij, is sowieso onmogelijk." Vervolgens noemt Sylvie een lijstje op van wat ze van een man verwacht. Het lijstje begint met: "Niet te opdringerig zijn, niet te veel dwingend zijn, maar wel mannelijk zijn!" Waarom moeten mannen, mannelijk zijn voor Sylvie? Nou hierom dus: "Want als je een feminiene vrouw wil, dan moet je wel mannelijk zijn", aldus Sylvie.

Reacties

Je begrijpt natuurlijk wel dat deze houding voor veel reacties zorgt bij de kijkers van het filmpje. Mensen reageren zoals: "Hoe arrogant kun je zijn", en "Onmogelijk?? Wat een afknapper. Té zelfverzekerd alsof ze god is.. maakt haar beetje arrogant." Dit zijn natuurlijk niet de beste reacties om te krijgen, ze heeft er in ieder geval geen vrienden mee gemaakt.