Sylvie Meis heeft geen miljonair meer nodig: 'Miljoenen winst!'

BN'ers
door Nienke
maandag, 24 juni 2024 om 13:45
sylviemeis header instagramjpg
Sylvie Meis heeft het er maar druk mee: al die mannen om haar heen! Hoewel Sylvie tot nu toe alleen maar miljonairs als vriend en partner heeft gehad, lijkt het erop dat ze ook heel goed haar eigen boontjes kan doppen. Sylvie was te gast in de FHM-podcast Vrouwen aan de Top en krijgt een vraag over haar vermogen. Het antwoordt wat dáár uit komt rollen is onvoorstelbaar!
Sylvie Meis weet de media wel steeds te bereiken, zo is ze haast niet meer te missen! In een interview die Sylvie heeft gehad in de podcast FHM Vrouwen aan de Top, is ze erg kritisch over haar vermogen. Chris Riemens is de FHM-hoofdredacteur en hij weet een ongewone vraag te stellen: "Ik stel hem aan iedereen: heb je het afgelopen jaar meer of minder dan 100.000 euro verdiend?” Sylvie barst direct in lachen uit en weet meteen te antwoorden met: "O! Méér".

Miljoenen

Sylvie reageert lachend op de vraag en laat dit ook duidelijk merken. "Ja nou, anders zou ik schrikken als het niet zo was!”, giert ze. Waarop Chris weer reageert met: "Mooi, de zaken gaan goed”, waarna Sylvie dat bevestigt. "Ja! Zeker.” Waarom Sylvie zo aan het lachen is, blijkt wel weer uit de jaarcijfers van 2022, deze zijn recentelijk gepubliceerd. Zo was er af te lezen dat Sylvie zo'n 1,3 miljoen euro winst heeft weten te maken.

Liefde

Hoewel Sylvie sinds een week is gescheiden van haar partner Niclas Castello, heeft ze alweer haar pijlen op een ander gericht. Hoewel haar nieuwe partner geen vastgoedondernemer is, is hij toevallig wel een miljonair. De Duitse Bild schrijft over de geruchten dat Sylvie een nieuwe liefde zou hebben. De geruchten begonnen nadat de Duitse miljonair Patrick Gruhn een foto op zijn Instagram deelde. Op de foto is de blote schouder van een vrouw te zien, met een moedervlek. Deze moedervlek zou opvallend veel op de moedervlek van Sylvie lijken. "Sylvie en Patrick kennen elkaar al een tijdje. Ze hebben wel eens samen gefeest in Hamburg, maar het vlammetje tussen de twee is pas net aangewakkerd”, schreef Bild. "Ze brengen veel tijd met elkaar door op Mallorca."