Tino Martin zingt een toontje lager: “Dat mensen nog denken dat dit alcohol is"

BN'ers
door Nienke
dinsdag, 28 mei 2024 om 10:00
realitynl 74
Tino Martin is een bekende Nederlandse volkszanger, waarvan ieder nummer in een hit lijkt te veranderen. Dat is natuurlijk superfijn voor Tino, maar bij de optredens pakt hij minder uit. Er is onlangs wèèr een video verschenen waarop Tino niet al te nuchter op het podium lijkt te staan. Fans hebben zelfs vermoedens dat Tino het niet alleen bij alcohol laat...
Het filmpje wat van Tino Martin is verschenen, is gemaakt op Koningsdag. Het is algemeen bekend dat Tino de drank niet kan laten staan en zien we dit vaker voorbij komen. De meeste fans die bij het optreden waren van Tino, denken dat hij een borreltje teveel heeft gedronken. Er zijn fans die twijfelen en zelfs denken dat hij weleens wat anders gebruikt zou kunnen hebben.

Reacties

Fans reageren onder meer: "Tino martini zit voortaan niet alleen aan de martini." Een ander zegt: "Dat mensen nog denken dat dit alcohol is." De comments onder de video lijken niet op te houden over het drank- of misschien wel drugsgebruik van Tino. "Oei.. die man is high", wordt er zelfs gereageerd! Er zijn mensen die dit sneu vinden voor Tino, maar iemand anders merkt een groot verschil op: "Heb 'm vorig jaar in de Ziggo gezien.. lijkt wel een andere zanger joh, die show was gewoon kei goed .. zo klonk en deed hij toen niet."

Verleden

Tino kon er niet meer onderuit en heeft in zijn eigen documentaire toegegeven dat hij een alcoholverslaving heeft. Veel mensen weten dat als Tino ergens een optreden geeft, dat de fans kunnen verwachten dat hij beschonken op het podium te vinden is. Dat is natuurlijk niet wat je wil als een goedlopende Nederlandse volkszanger. Het is een tijdje beter gegaan, maar daar is niets meer van over. Het drankprobleem is inmiddels al zo erg dat de vriendin van Tino spreekt van "twee soorten Tino's". Dan weet je ook alweer genoeg!