Zo zag Linda de Mol er vroeger uit

BN'ers
door Nienke
zondag, 16 juni 2024 om 14:00
lindas zomerweek e1607355338449 600x337
Linda de Mol is een van de bekendste persoonlijkheden in de Nederlandse mediawereld. Zo straalt Linda al jaren op de televisie en in verschillende tijdschriften. Linda heeft een van de populairste vrouwenmagazines van Nederland. Maar hoe zag Linda er vroeger uit?
Linda werd geboren in een wereld van glitter en glamour, want ze is de dochter van zanger en presentator John sr. de Mol en ze is de zus van John de Mol! Ze is simpel gezegd in het televisiewereldje gerold. Linda hield als jong meisje er al van om in de schijnwerpers te staan, of het nu tijdens schoolvoorstellingen was of gewoon thuis voor de familie. Linda was een écht doorzetter, zo had ze al een sterke wil en een duidelijk idee van wat ze wilde bereiken en dit op jonge leeftijd!

Carrière 

Het televisieavontuur van Linda is begonnen in de jaren '80 en '90 met shows zoals "De Miljonairs" en "Love Letters", waar ze de harten van kijkers heeft gestolen. Hier bleef het niet bij, zo bedacht Linda een dramaserie genaamd 'Gooische Vrouwen'. Dit bleek een schot in de roos te zijn! De serie is tot op heden nog steeds populair, zo wordt er zelfs een nieuw seizoen gemaakt. Alsof al deze bekendheid nog niet genoeg was; in 2003 richtte Linda haar eigen blad op, genaamd: LINDA. Dit blad geeft alle aandacht aan de vrouw en zo kan er soms een controversieel randje aan zitten!

Privéleven

Linda heeft samen met haar ex-partner Sander Vahle, twee kinderen gekregen genaamd Julian en Noah. De twee zijn uit elkaar gegaan en later heeft Linda een relatie gekregen met muzikant Jeroen Rietbergen. In 2022 zou hun relatie beëindigd zijn, na de gebeurtenis van The Voice of Holland. Jeroen werd beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag en heeft daardoor ook verschillende rechtszaken gehad. Hoewel de twee hebben aangegeven dat ze uit elkaar zijn, worden ze steeds vaker gespot!
Linda heeft geen persoonlijke Instagram waarop ze privékiekjes op deelt. Wèl hebben we een foto gevonden van hoe Linda er vroeger uitzag! Hieronder kun je de foto bekijken.
05x05
Bron: Story