Zullen André Hazes en Monique Westenberg dan eindelijk gaan trouwen?

BN'ers
door Nienke
dinsdag, 18 juni 2024 om 10:54
realitynl 6
Het liefdesverhaal tussen André Hazes en Monique Westenberg, neemt al jaren, verschillende vormen aan. Zo zijn de twee een lange tijd samen, uit elkaar, samen en ga zo maar even door. Lijkt er dan nu toch eindelijk een huwelijk tussen de twee te komen? Of durft André weer niets te beloven?
De relatie tussen André Hazes en Monique Westenberg is een hele tijd instabiel geweest. Zo zijn de twee uit elkaar gegaan nadat Monique is bevallen van hun zoontje Dré Hazes. André vond destijds zijn troost bij Sarah van Soelen. Dit heeft niet lang mogen duren, zo kwam André na de kortstondige relatie met Sarah, met hangende pootjes terug bij Monique.

Huwelijk?

Er gaan al langere tijden geruchten rond wanneer de twee in het huwelijksbootje zullen stappen. Maar dit laat toch voorlopig nog even op zich wachten. Zo reageert André op de vraag of hij nog met Monique zal gaan trouwen: "Zeker! Maar nog even niet". Maar wat is dan de reden waarom hij nog wil wachten? "Ik ben pas weer een halfjaartje bezig met optreden en wil dat eerst zeker nog een jaar doen, zodat ik zeker weet dat het goed blijft gaan. Ik kan wel zeggen dat ik nooit meer wil drinken en dat makkelijk ga volhouden, maar mijn valkuil was altijd de shows en de gezelligheid daarna", aldus André. Het lijkt erop dat André zichzelf eerst wil bewijzen, voordat hij de belofte maakt met Monique.

Pijn

Als je dacht dat dit de enige reden is, waarom André zijn vriendin nog niet ten huwelijk heeft gevraagd; dan heb je het mis! André wil het verzoek nog eventjes uitstellen, omdat hij Monique geen pijn wil doen, mocht hij een terugval krijgen. Dit laat hij weten in de Telegraaf-bijlage VROUW. "De klap is té erg als ik haar nu vraag en toch weer een terugval krijg naar mijn oude leven. Maar als ik eenmaal weet dat ik het niet meer verkloot, gráág." Monique zal toch nog eventjes moeten wachten, totdat André meer stabiliteit heeft gecreëerd voor zichzelf.