Bridget Maasland zet haar huis te koop en dit vraagt ze er voor!

Entertainment
door Nienke
zaterdag, 22 juni 2024 om 14:00
realitynl 9
Bridget Maasland heeft het al ver geschopt in haar carrière als presentatrice en inmiddels ook wel als influencer. Dit is namelijk wel af te leiden aan haar woning die ze te koop heeft gezet.
Bridget Maasland draait al heel wat jaartjes mee op televisie, hoewel ze nu gebakken zit bij RTL Boulevard, heeft ze veel meer verschillende dingen gedaan. Naast dat Bridget op televisie te zien is, volgt ze ook een intensief trainingsschema waardoor ze heel wat kilo's lichter is! Naast dat Bridget aan zichzelf werkt, is het ook tijd voor een nieuw onderkomen. Zo heeft Bridget haar woning te koop gezet, zo ziet het er uit en dit vraagt ze er voor!

Parel

Bridget heeft haar dubbele benedenwoning in Amsterdam te koop gezet en dit natuurlijk niet voor een klein prijsje. De vraagprijs van Bridget is zo'n 1.325.000 euro. Bridget heeft zelf de woning gekocht voor 1.025.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1.165.000 euro. Als je het goed bekijkt en Bridget de woning verkoopt voor de vraagprijs, dan heeft ze zo'n 160.000 euro winst! Dat is natuurlijk wel mooi meegenomen.

Derde kans?

Dit is niet de eerste keer dat Bridget haar woning in de verkoop zet. Zo is dit inmiddels de derde keer dat er een 'te koop' bord in de tuin zal staan! De woning stond eerst voor een vraagprijs van 1.275.00 euro en later in de stille verkoop, voor dezelfde vraagprijs als nu! Uiteindelijk besloot ze om toch nog even te blijven wonen, maar ook daar lijkt nu verandering in gekomen te zijn!

Wat krijg je er voor?

Voor zo'n reusachtige prijs, verwacht je natuurlijk ook wel een paleisje. Althans, je woont dan immers in Amsterdam! Het dubbele benedenhuis heeft een woonoppervlakte van 163 vierkante meter en telt in totaal vier kamers, waaronder drie slaap- en twee badkamers. Dit de kamers zijn verdeeld over twee woonlagen. In het souterrain zijn er drie slaap- en twee badkamers te vinden. Op de eerste verdieping is de woonkamer te vinden met een mooi uitzicht op de gracht aan de overkant. Ook is er aan beveiliging geen gebrek; zo zijn er verschillende camera's rondom het huis opgehangen!
huis bridget maasland 6kopie
Bron: Bekendeburen
Bron: Bekendeburen
Bron: Bekendeburen