Carrièreswitch voor Katja Schuurman: 'Twijfelen'

Entertainment
door Nienke
donderdag, 02 mei 2024 om 10:04
realitynl 56
Katja Schuurman is zeker geen onbekende in het Nederlandse medialandschap en houdt ervan om nieuwe dingen te ondernemen. Van het spelen in films, maken van muziek en haar rollen in series, dat is wat haar een veelzijdige vrouw maakt. Er is niks wat daaraan nog kan ontbreken, zo heeft Katja een hele bijzondere, nieuwe onderneming gestart. 

Katja Schuurman lingerielijn

Katja Schuurman deelt het heugelijke nieuws op haar Instagram: "Wij zijn met iets héél leuks bezig. Samen met Elise ontwerp ik op dit moment een gezamenlijke lingerielijn!" Ze zal er snel meer van laten weten, zo zijn ze nog bezig met het ontwerpen van setjes. Ook gaan ze het publiek bij het proces erbij betrekken: "Met wat vragen aan jullie! We twijfelen nog over een paar dingetjes namelijk." Tot slot laten de dames weten dat je al snel een mooi setje thuis kan hebben! "We lanceren die volgende maand al."
Bron: Instagram
Bron: Instagram

Liefdesleven

Katja geeft aan dat ze zich "echt heel goed zonder geliefde" in haar leven. Katja vertelt dat ze dankbaar is voor de mensen om haar heen: "Ik heb fantastische dochters, vrienden en familie." Toch vraagt Katja zich weleens af of ze ooit nog de liefde van haar leven gaat ontmoeten. "Ik vraag me soms weleens af... Zou hij bestaan?"

Katja Schuurman ex-man

Katja Schuurman en Thijs Römer waren tussen 2006 en 2015 met elkaar getrouwd en kregen samen een dochter genaamd Sammie. Het huwelijk bleek als geliefden niet te werken dus gingen ze uit elkaar en besloten ze om goede vrienden verder te gaan. Onlangs is bekend geworden dat Thijs Römer een gevangeniscel van een maand krijgt vanwege een zedendelict. Katja laat daar op los dat het een 'juiste keuze is' dat Thijs het hoger beroep heeft ingetrokken. Katja heeft aangegeven dat ze Thijs altijd zal steunen en de twee hebben nog regelmatig contact met elkaar, voor hun dochter Sammie.