Monica Geuze gaat dít nieuwe programma presenteren

Entertainment
door Nienke
dinsdag, 30 april 2024 om 16:11
realitynl 50
Monica Geuze kunnen we allemaal kennen als presentatrice van programma's waaronder Temptation Island en De Bachelor. Ondanks dat Temptation Island er niet meer in zit, gaat Monica iets anders presenteren.

Monica Geuze Temptation Island

Monica Geuze is een bezig bijtje wat betreft haar carrière als zakenvrouw, influencer en als presentatrice. Ze heeft verschillende seizoenen van Temptation Island gepresenteerd, maar dat programma heeft voor de nodige ophef gezorgd. Zo zijn er misstanden bekend gemaakt waardoor het programma op stop is gezet.

Nieuw programma

Het programma wat Monica gaat presenteren is een geheel nieuw programma genaamd Power Koppel. Het nieuws is naar buiten gebracht door televisie-expert Tina Nijkamp, die het vertelde in haar podcast. Tina onthult dat Power Koppel een programma wordt met een vergelijkbaar concept als Temptation Island, maar dan met een twist.

Test

Hoewel de partners bij Temptation Island vooral werden getest door middel van verleiding, zal dit bij het nieuwe programma héél anders zijn. Bij het programma Power Koppel zal de aandacht gericht zijn naar hoe goed de partners elkaar kennen en aan de hand daarvan is het de ultieme relatie test.

Zonder Kaj Gorgels?

Temptation Island werd voornamelijk opgenomen in mooie exotische landen, dit zal niet het geval zijn voor het nieuwe programma. Deze zal 'gewoon' in Nederland worden opgenomen én Monica is de gelukkige die het dan ook gaat presenteren. Kaj Gorgels, waar Monica Temptation Island mee presenteerde, zal niet te zien zijn in dit programma. Het lijkt erop dat hij zich momenteel focust op zijn gezinsleven op Ibiza.

De Bachelor

Monica is te zien als presentatrice in het nieuwe seizoen van De Bachelor waarbij Paul en Rien op zoek zijn naar de liefde van hun leven. Zo zijn er spannende tijden aangebroken voor de heren, want wie is nu de gelukkige van al die dames? Er staat een reünie van het programma op de planning, tot die tijd zullen de wekelijkse afleveringen te zien zijn.