Hier heeft Dries Roelvink zijn bekendheid aan te danken!

Entertainment
door Nienke
zondag, 26 mei 2024 om 14:00
realitynl 59
Dries Roelvink is een veelzijdige man en er is maar weinig wat hij niet heeft gedaan in zijn carrière. Maar wat heeft ervoor gezorgd dat hij uitblinkt vergeleken met de rest? Zo is Dries bekend geworden!
Hoewel mensen Dries Roelvink kunnen kennen vanwege dat éne spotje in die gele zwembroek, is hij eerder doorgebroken met iets heel anders. Dries is opgegroeid in Amsterdam en het liefst wilde hij in de voetsporen van zijn vader treden. De vader van Dries genaamd Dries sr. was destijds een voetbaltrainer van de Amsterdamse club Herenmarkt. Dries tekende, op 18-jarige leeftijd, een driejarig profcontract bij FC Amsterdam. Na de wedstrijden, zong Dries de sterren van de hemel, wat heeft geleid tot een deelname aan een talentenjacht. Daar is alles begonnen!

Bekend geworden

Dries heeft uiteindelijk de talentenjacht gewonnen en daar begon zijn landelijke bekendheid. Hij vond zijn plaats in de Nederlandse showbizz als entertainer vanwege zijn humor en natuurlijk als zanger. En met die vervelende reclamespot, heeft Dries de meeste bekendheid aan te danken. Uiteindelijk werd Dries genomineerd voor een Loden Leeuw in de categorie "irritantste BN'er". Gelukkig voor hem, is hij als tweede geëindigd.

Realitysoap

Dries zou geen BN'er zijn, als hij natuurlijk geen eigen realitysoap zou maken! Hij heeft samen met zijn zoons Dave en Donny ervoor gezorgd dat hun eigen realitysoap op de Nederlandse buis kwam! De soap heet 'De Roelvinkjes' en is een kijkcijfer-hit. Door middel van de serie, kunnen we een kijkje nemen in het leventje van een Roelvinkje. Het eerste seizoen kondigde de familie in 2015 aan en onlangs kwamen ze met het nieuws dat er weer een nieuw seizoen in de maak is! Al deze klussen, hebben natuurlijk een aardig vermogen opgebracht voor Dries. Dries is nog lang niet aan het einde toe, zo verschijnt hij nog regelmatig in interviews van RTL Boulevard of plaatst hij weer een viral TikTok video!