Reactie van Maan en Karel op de geruchten van relatiebreuk

Entertainment
door Nienke
dinsdag, 23 april 2024 om 13:38
realitynl 5
Er gaan al een tijdje geruchten rond dat Maan en Goldband-lid Karel Gerlach uit elkaar zouden zijn. Zo zou er al een hele tijd niks meer van de twee vernomen zijn. Hier is verandering ingekomen, zo hebben de twee na een lange tijd reactie gegeven.

Maan de Steenwinkel en Karel Gerlach uit elkaar

Maan heeft opvallende besluiten genomen wat betreft haar relatie en carrière. Maan heeft haar carrière tijdelijk stopgezet om zichzelf te herontdekken. Inmiddels heeft ze een nieuw album aangekondigd en lijkt het weer iets beter te gaan. Ze blijft voorlopig nog wel achter haar keuze staan om een heel jaar geen optredens te hebben. Na al het nieuws over haar carrière, hoorden we niks meer over haar relatie. Dit heeft voor veel onrust gezorgd bij de fans die zich natuurlijk zorgen maakte om de twee.

 Reactie 

Hoewel de geruchten rond gingen dat de twee uit elkaar zouden zijn, is het tegendeel bewezen! Maan heeft een foto op haar Instagram geplaatst en jawel! Karel heeft ein-de-lijk wat van zich laten horen. Karel reageert namelijk met een hartje onder de foto van Maan, waarop Maan een reactie geeft met: "you & me bby". Hiermee lijken ze te ontkennen dat ze uit elkaar zijn, nadat er verschillende geruchten rond zijn gegaan.
img 3671jpg

Mediastilte

Maan doorbreekt vaker de 'standaarden'. Zo knipt ze regelmatig al haar haren eraf en heeft ze zelfs een tijd alle foto's van haar Instagram gehaald. Fans maken zich al een langere tijd zorgen om de zangeres, zo zou Maan drugsverslaafd zijn. Dat is volgens Maan helemaal niet nodig. "Het gaat beter dan ooit," liet ze weten. Na een hele lange mediastilte is het verlossende woord er toch écht uit: de twee zijn nog samen! Alhoewel weten we niet wat de reden is geweest voor de afwezigheid, het lijkt erop dat ze samen sterk zijn tegen alle media-aandacht.