Relatieproblemen voor Maan en Goldband-lid Karel?

Entertainment
door Nienke
woensdag, 17 april 2024 om 13:10
realitynl 50
Maan de Steenwinkel is bekend door haar muziek en duetten samen met andere grote namen. Ze was een van de best beluisterde artiesten, totdat het helemaal stil werd vanaf haar kant. Nu gaan er geruchten rond dat het misschien weleens over zou kunnen zijn met haar liefje Karel.
Het is je misschien niet ontgaan dat Maan een opvallend besluit heeft genomen en ervoor heeft gekozen om haar haren af te knippen. Het was een tijdje akelig stil, deze stilte zou komen doordat ze aan een nieuw album werkt. Ze had destijds al haar foto's verwijderd op Instagram, tot haar aankondiging van een nieuw album. Zo wilde Maan haar eigen muziekcarrière herontdekken door een jaar lang niet op te treden.

Maan de Steenwinkel Karel Gerlach

Eerder kwam Maan, samen met een bandlid van Goldband, Karel, in de media met prachtig nieuws. Zo zijn de twee achter de schermen, smoorverliefd op elkaar geworden. Buiten de hitlijsten hadden de twee elkaar ook veroverd. Hier blijkt misschien toch wel verandering in te zijn gekomen, zo zijn het trouwe fans van Maan opgevallen dat Karel geen enkele foto meer liked van Maan. Ze had natuurlijk alle foto's eraf gehaald, maar de nieuwe die er opstaan, worden niet meer geliked en dat is vreemd. Eerder gingen er al geruchten dat de twee ruziënd gespot waren op een festival in Friesland, zou hier meer aan de hand zijn?

Verdwenen

Hoewel Maan zich ergens in een sneeuwlandschap bevind, is Karel spoorloos. Hij is niet te zien op de beelden die Maan deelt, dit zijn beelden samen met haar broertje. Afgelopen maandag was Karel ook niet aanwezig bij een interview in België. De andere bandleden konden ook niet beantwoorden waar Karel zou zijn. Misschien wilde Maan niet alleen een tijdje rust om haar carrière en zichzelf te ontdekken. Er zou een kans kunnen zijn dat ze haar relatie wilde herontdekken. Het is erg vreemd, wie weet zal de waarheid boven water komen drijven.