Uitspraak Tina Nijkamp bevalt Gordon niet: 'Viswijf!'

Entertainment
door Nienke
woensdag, 15 mei 2024 om 11:06
realitynl 33
In de nieuwste aflevering van de podcast van Tina Nijkamp, heeft ze bijzondere uitspraken gedaan, wat betreft de realitysoap van Gordon. Gordon heeft gestreden voor een eigen soap, dus de uitspraken van Tina, bevallen hem niet zo. In een interview haalt hij hard uit naar Tina.
Gordon heeft onlangs het feestelijk nieuws gedeeld dat hij zijn koffietent in Blaricum zal heropenen én dat een realityserie in de maak is. Hoewel Gordon in Dubai woont, zal er zowel in Nederland, als in Dubai opnames gemaakt worden voor de serie. Tina Nijkamp heeft recent in haar podcast vertelt dat de opnames misschien wel stopgezet moeten worden. De reden daarvoor is dat er 'te weinig' personeel aanwezig is, om de boel te filmen. Dat moet je natuurlijk niet over Gordon zeggen, zo geeft hij een vurige reactie.

Viswijf!

Gordon heeft een verklaring gegeven aan Shownieuws en laat het volgende weten: "John van den Heuvel heeft haar al een flinke uitbrander gegeven, en het klopt helemaal niet. Ik begrijp ook niet waarom jullie dit viswijf serieus nemen, terwijl ik al op camera heb bevestigd dat de realityserie er komt. Het contract is al lang getekend! De soap zal dit najaar te zien zijn op SBS." Ondanks de eerdere speculaties, lijkt de serie er toch écht aan te komen.

Reactie

Eerder reageerde John van de Heuvel ook al op de speculaties die Tina Nijkamp suggereerde. Het productiebedrijf van John, heeft de productie van de soap voor Gordon onder handen genomen. John heeft gereageerd op de uitspraak van Tina, zo laat ze het volgende weten: "Hij zegt dat ze heel druk zijn met de Gordon soap (al heel veel in binnen- én buitenland gedraaid), dat ze inderdaad nog wel wat mensen kunnen gebruiken, maar niet alleen voor de Gordon-soap.” De serie, zal hoe dan ook, later dit jaar op televisie verschijnen.