Gordon over zijn eigen realitysoap: 'Ik blijf zelf in Dubai'

Entertainment
door Nienke
dinsdag, 30 april 2024 om 9:05
realitynl 47
Gordon staat paraat met zijn nieuwe realityserie en dat belooft volgens hem wel wat te worden. Zo hebben ze al het een en ander gefilmd en stond Gordon er zelf ook van de te kijken dat SBS interesse had, daarnaast onthult hij nog iets over de serie.

Gordon comeback

Het begint er aardig op te lijken dat Gordon zijn comeback serieus neemt en dat is te merken aan alle stappen die hij inmiddels heeft genomen. Zo is Gordon verschenen bij verschillende programma's waaronder Chateau Meiland VIPS waar hij te gast was in het pension van de Meilandjes. Onlangs kondigde Gordon een heropening van zijn horecazaak én dat daar een realityserie over komt.

Tussen Blaricum en Dubai

Gordon heeft er maar wát zin in zijn terugkeer naar het mooie Blaricum, om daar mensen te voorzien van een hapje en een drankje. Zelf zegt Gordon het volgende erover: "Iedereen is razend enthousiast in het dorp dat Blushing weer terugkomt. Ik blijf zelf in Dubai. Ik reis gewoon heen en weer, maar ik heb wel het huis ernaast gehuurd. Dat is altijd handig voor als ik in Nederland ben.”

Realityserie Gordon

Ondanks dat de opnames inmiddels van start zijn gegaan, bekend Gordon het volgende: "Ik weet mijn God niet wanneer het gepland staat." Maar al snel voegt Gordon daaraan toe. "Maar we hebben al ontzettend leuke dingen gefilmd. Ik was verrast dat SBS interesse had."

Geer en Goor

John van den Heuvel maakte onlangs bekend dat zijn bedrijf de productie van de serie van Gordon tot zich zal nemen. Voorheen hadden zij het idee om een serie te maken met Gordon én Gerard Joling, maar dit was niet te realiseren. Gerard zou een té volle agenda hebben, dus bleef Gordon uiteindelijk over. Het is opvallend dat Gordon uitgerekend terugkeert bij SBS 6, omdat hij daar het afgelopen jaar met nogal problemen met John de Mol is vertrokken.