Gordon over zijn eigen realityserie: 'Mijn hele leven is een grote grap'

BN'ers
door Nienke
maandag, 10 juni 2024 om 11:30
realitynl 123
Gordon is na zijn comeback in de muziek, ook druk bezig om een comeback te maken met een eigen programma. Hoewel Gordon midden in de opnames zit van zijn eigen realityserie, weet hij een tipje van de sluier aan ons prijs te geven. Dit is wat we kunnen verwachten!
Gordon is midden in de opnames van zijn eigen langverwachte realityserie die op SBS6 te zien zal zijn. Hoewel het eerder niet duidelijk was of de serie plaats zal maken op de buis, heeft Gordon het toch nog voor elkaar gekregen. Tijdens het Amsterdam Diner is Gordon in gesprek met RTL Boulevard en geeft het volgende aan: "We hebben heel veel plezier. We hebben ook opnames in Mallorca gedaan, ik was met Tessa naar Mallorca." Gordon mag nog niet vertellen wanneer we de realityserie op de televisie kunnen bekijken. "Ik zou het het liefst willen schreeuwen, maar het is binnenkort!"

Verwachting

Hoewel het eerst nog onduidelijk was wanneer de serie zou worden opgenomen, lijkt het inmiddels toch van start te zijn gegaan. De realityserie geeft een kijkje in het privéleven van Gordon, maar wat kunnen we eigenlijk verwachten van de serie? Gordon reageert het volgende op de vraag: "Gekkigheid, schat", aldus de zanger. "Mijn hele leven is een grote grap. Je moet het niet te serieus nemen, hè."

Terugkeer

Gordon keert niet alleen terug op de Nederlandse buis, maar heropent ook zijn horecazaak in Blaricum. Gordon opende eerder zijn horecaonderneming genaamd 'Blushing' om de mensen te voorzien van een culinair hoogstandje. Maar Gordon is niet van plan om weer in Blaricum te gaan wonen, zo zegt Gordon het volgende: "Ik blijf zelf in Dubai. Ik reis gewoon heen en weer, maar ik heb wel het huis ernaast gehuurd. Dat is altijd handig voor als ik in Nederland ben.” Zo zullen er ook opnames plaatsvinden in Dubai, wij zijn benieuwd!