Katja Schuurman heeft spijt: 'Geloof me, ik ben een open boek'

BN'ers
door Nienke
maandag, 17 juni 2024 om 11:00
realitynl
Katja Schuurman kunnen we kennen door haar media-aanwezigheid en daar praat ze vaak openhartig over haar leven. Zo heeft Katja maar weinig geheimen, ook voor de media. Katja geeft aan dat ze zo veel dingen anders had willen aanpakken.
Katja Schuurman is niet meer weg te denken uit de Nederlandse showbizz. We kunnen haar simpel gezegd niet missen! De actrice is erg actief op haar social media zoals Instagram en daar deelt ze de nodige nieuwtjes. Onlangs deelde Katja dat ze ook niet lekker in haar vel zat; daar komt ze nu op terug.

Open Boek

Katja vertelt in een interview met het AD het volgende: "Geloof me, ik ben een open boek." Katja geeft wel aan dat dit alleen in het volgende geval niet zo is: "Tenzij ik ergens niet over wil praten, omdat het voor andere mensen vervelend kan zijn". Onlangs is er ADHD bij Katja gediagnosticeerd en daar kan ze zichzelf wel in vinden. "Mijn gemoed bestaat uit uitersten", aldus Katja. 

Emoties

Katja geeft ook aan dat ADHD invloed heeft op haar emoties en kan dit ook heel snel omslaan. "In een vrolijke bui ben ik echt intens gelukkig. Als ik me down voel, denk ik niet alleen aan de grond te zitten, maar gaat er onder mijn voeten nog een luik open waardoor ik nóg verder wegzak. Dan ben ik het liefst ook niet meer communicatief. Na mijn twee scheidingen was ik even héél ongelukkig."

Spijt

Bij alle dingen die Katja meemaakt, doet of zegt, komt helaas ook spijt de hoek om kijken. Katja vertelt hoe ze over spijt denkt en dat ze met sommige dingen meer moeite mee heeft: "Sommige mensen zeggen dat je nooit ergens spijt van moet hebben, omdat je niks aan die emotie hebt. Nou, dat geloof ik niet en ik heb er wel eens last van hoor. Mijn tweede huwelijk hadden we beter eerder kunnen beëindigen. Dat had een hoop ellende gescheeld waar we mijn oudste dochter niet mee lastig hadden hoeven vallen. De eerste tijd was fantastisch, langzamerhand blijk je elkaar toch te kunnen verliezen." Katja heeft dan ook aangegeven dat ze een schuldgevoel heeft gehad naar haar dochters.
Momenteel is er niks bekend over het huidige liefdesleven van Katja. Wèl weten we dat Katja druk is met nieuwe uitdagingen!