Katja Schuurman is openhartig over haar mentale status: 'Huil van binnen'

BN'ers
door Nienke
donderdag, 06 juni 2024 om 13:45
realitynl 119
Katja Schuurman is erg actief op haar sociale media en plaatst regelmatig foto's over haar werk, vriendinnen en natuurlijk haar kinderen. Gisteravond heeft Katja iets heel anders geplaatst dan gebruikelijk...
Katja Schuurman heeft een video op haar Instagram geplaatst waarop te zien is dat ze in een roze jurk rond huppelt. Ze is op een mooi strand, waar ze ook nog wordt gefilmd door een andere camera. Dit soort werkgerelateerde beelden zijn we natuurlijk wel gewend van Katja. Wat we niet gewend zijn, is de tekst die ze eronder schrijft.

Verdriet?

Het bericht onder de video is als volgt: "Ken je dat? Dat je huppelt van buiten en huilt van binnen?” Veel volgers van Katja reageren vervolgens op het berichtje en Katja voelt met hun mee. Katja lijkt een hart onder de riem te willen steken en reageert vervolgens met: "Tegelijkertijd is dit ik ook een van de wijsheden die ik ter harte neem/probeer te nemen: ‘You cannot heal the pain that you refuse to feel‘. Soms is het even zo. En ik mag leren iets minder de clown uit te blijven hangen voor anderen. Liefde voor jullie allemaal! Ik ga slapen. Want voldoende slapen, daar begint toch wel heel veel goeds mee.”

Problemen...

Katja deelt natuurlijk niet zomaar iets op haar Instagram, misschien kan het wel zo zijn dat ze met haar ex Thijs Römer zit. Thijs is de vader van de oudste dochter van Katja en de twee zijn een lange tijd samen geweest. Onlangs moet Thijs een maand naar de gevangenis en heeft hij een taakstraf voor zijn kiezen gekregen. Katja heeft in ieder geval laten weten dat ze haar ex blijft steunen. "We hebben goed contact met elkaar. Dat blijft."
Thijs wordt vervolgd vanwege een zedendelict met drie minderjarige meisjes. Zijn gevangenisstraf heeft hij uitgezeten, maar hij moet nog een taakstraf van 240 voldoen. Ook moet Thijs zich ook nog laten behandelen bij een instelling voor geestelijke gezondheidszorg.