André Hazes doet onthulling over zijn eigen naam: 'Rachel is eigenaar'

Entertainment
door Nienke
vrijdag, 19 april 2024 om 9:04
realitynl 61
Het botert al een tijdje niet lekker tussen André Hazes en zijn moeder Rachel Hazes. Dit is te merken op social media en in een interview bewijst dit het weer. Zo heeft Rachel wél degelijk invloed op de carrière van André.
André Hazes is de echte naam maar tegelijkertijd ook zijn werknaam. Rachel is eigenaar van deze werknaam en dit kan grote gevolgen hebben voor André. Zo vertelt André bij De Tafel van Gert, de talkshow van Gert Verhulst, het volgende: "Als mijn moeder het zou willen, dan zou ik mijn artiestennaam moeten veranderen."

Naam veranderen

"Het is zelfs zo dat als mijn moeder kwaad zou willen, ik mijn artiestennaam zou moeten veranderen. Terwijl het mijn naam is," legt André uit. Hoeveel Rachel zal verdienen met de naam, is onbekend, maar, volgens André gaat dit om hèèl veel geld. Zo denkt André dat je geen medelijden hoeft te hebben met Rachel. Het opmerkelijke hiervan is dat André zelf helemaal niks van het geld krijgt, terwijl het zijn eigen naam is. Om zelf wat inkomen te hebben, doet André een tour. Hij zegt: "Ik moet zelf keihard werken."

Juridische stappen

Rachel zit al langer in het juridische wereldje, zo is dit hetzelfde geval met haar dochter Roxeanne Hazes. De zaak tussen Roxeanne en Rachel gaat over de vraag of Rachel zichzelf als erfgenaam mag blijven noemen van André Hazes senior. De rechtbank heeft eerder besloten dat Rachel zich erfgenaam mag blijven noemen, maar dit is Rachel officieel niet! Met als gevolg dat Roxeanne een bodemprocedure heeft gestart. Hierbij gaat een andere rechter kijken. De zaak loopt officieel nog.

Verzoening André Hazes Roxeanne Hazes

André en zijn zus Roxeanne Hazes gingen een lange tijd niet zo goed met elkaar om. Gelukkig heeft er verzoening tussen de twee plaatsgevonden. Ze zien elkaar regelmatig en dat vind Rachel maar wát irritant. De kans is groot dat ze in een rechtszaak terechtkomt met beide kinderen. Gezellig familie-uitje!