Binnenkijken in het appartement dat Dave Roelvink die hij voor dít bedrag wil verkopen

Entertainment
door Nienke
zondag, 07 juli 2024 om 11:00
dave roelvink
Dave Roelvink heeft een bewogen leven en is momenteel een vrijgezel. Hij is aan verandering toe in zijn leven, dit blijkt wel weer! Hij heeft zijn appartement in de verkoop gezet en wij zijn natuurlijk benieuwd hoe dit paleisje er vanbinnen uitziet!
Dave Roelvink is geboren en getogen in Amsterdam, samen met zijn jongere broer Donny Roelvink. Dave is al vroeg in de spotlights verschenen, dit komt mede door de bekendheid van zijn vader Dries Roelvink. Hoewel Dave een drukke carrière heeft, heeft hij ook nog een vriendin gehad. Ze hebben samen een zoontje gekregen, maar inmiddels zijn de twee uit elkaar. Dave is klaar voor een frisse start en heeft onlangs zijn appartement in de verkoop gezet.

Appartement

Het appartementje waar Dave heeft gewoond, is te vinden in Landsmeer, dit is gelegen boven Amsterdam. Hij heeft hier natuurlijk een tijdje in gewoond, maar na de pogingen om het te verhuren is de keus toch gemaakt: verkopen! Het is een prachtig opgeknapt appartement en er is aan luxe geen gebrek. Alles ziet er tot in de puntjes afgewerkt uit, maar dat nog niet baten. Dave kocht deze woning in 2017 voor een prijs van 227.100 euro. Hij liet er een hypotheek op vestigen van 229.371 euro. Dave heeft het appartement te koop gezet voor 369.511 euro. 

Wat krijg je ervoor?

Voor zo'n klein prijsje, krijg je een mooi en afgewerkt appartement. De koper krijgt een benedenwoning met een woonoppervlakte van 61 vierkante meter! Het appartement heeft twee kamers, waaronder één slaap- en één badkamer. In de woonkamer is een open keuken beschikbaar, waardoor je in alle gezelligheid kan koken! Het appartement ligt in het centrum van Landsmeer, dus je hoeft niet ver te lopen om de winkels op te zoeken. Zelf heeft Dave dit mooie optrekje ingeruild voor een woning in de P.C. Hooftstraat dicht bij zijn vader.
Voor foto's zie hieronder!
Bron: BekendeBuren
Bron: BekendeBuren
Bron: BekendeBuren
Bron: BekendeBuren