Broertjes van Tim Hofman halen uit naar Ali B: 'Hij is een psychopaat!'

BN'ers
door Nienke
dinsdag, 25 juni 2024 om 10:00
realitynl
De rechtszaak van Ali B zal je vast niet ontgaan zijn. Ali moest voor de rechter verschijnen, omdat hij een aantal zedendelicten op zijn naam heeft staan. Met als gevolg dat er veel opspraak is tegen de rapper. De broertjes van Tim Hofman zijn ook niet te bang om hun mening te geven over Ali.
De reputatie van voormalig The Voice-coach Ali B, hangt aan een zijden draadje. Tim Hofman is de presentator van de YouTube-serie BOOS en zij hebben twee jaar geleden de aflevering over de misstanden van The Voice of Holland gepubliceerd. Hierin werd ook duidelijk dat Ali betrokken is geweest bij 4 zedenfeiten. De redactie heeft een onderzoek gedaan en wederhoor gepleegd over de gebeurtenissen die zich daar achter de schermen hebben plaatsgevonden. Tim is de gehele video ook te zien en te horen, hoe hij contact legt met de slachtoffers en onderzoek doet.

Broers

Tim heeft twee broertjes genaamd Sam en Rijk Hofman. De broers geven duidelijk aan wat ze van Ali vinden en de gehele situatie met hem. De uitspraken die ze maken, liegen er dan ook niet om. “Ali B gaat drie jaar de bak in!”, roept Sam in de podcast. Waarop Rijk antwoord met: "Nee, dat is wat het OM eist."

Psychopaat

De broers speculeren het een en ander over de mogelijke straffen die Ali kan krijgen, maar al snel wordt het duidelijk hoe ze over de rapper denken en wat voor beeld ze van hem hebben. "Luister, ik weet vanaf dat ik kind ben al dat Ali B een lijp narcistische psychopaat is. Ik snap niet dat hij altijd de knuffel-Marokkaan werd genoemd. Het is één vreselijke man", is wat Rijk zegt. Sam begrijpt ook niet helemaal waarom Ali een knuffel-Marokkaan werd genoemd. "Maar dat is tv, hè? Het lijkt zo op tv." 

Fan

Er was één ding wat de broers is opgevallen tijdens de strafzitting van Ali en daar zijn ze niet bepaald over te spreken. Sam vraagt: “Heb je gezien dat er een fan kwam in de rechtbank naar hem toe en dat hij een boek gesigned wilde hebben?" Waarop Rijk antwoord met: "Het rare is dat Ali ook een handtekening heeft gezet. Wie the fuck als er drie jaar wordt geëist voor verkrachting… Die vrouw die wordt verkracht, die doet haar verhaal, dus is ook in de rechtbank en hij staat handtekeningen uit te delen! Nou, dan ben je niet goed bij je hoofd."