Erica Meiland reageert op vragen over haar geaardheid: 'Bevooroordeeld'

BN'ers
door Nienke
dinsdag, 02 juli 2024 om 13:15
realitynl 5
Erica Meiland en Martien Meiland zijn lang, lang geleden met elkaar getrouwd. Toch ondervond Martien dat hij bij mannen zijn geluk en verlangen kon vinden en niet meer bij Erica. Het stel had inmiddels wel al twee dochters, maar na 3 keer getrouwd te zijn, zijn Martien en Erica alsnog samen. Wèl als goede vrienden en het is natuurlijk financieel gezien het voordeligst.
Erica Renkema oftewel Meiland en Martien Meiland trouwden voor het eerst in 1985. Samen kregen ze twee dochters genaamd Montana en Maxime Meiland. Na 26 jaar lang in een huwelijk te hebben gezeten, kwam Martien erachter dat hij mannen leuk vond. Tot groot verdriet van Erica, maar de twee hebben destijds besloten om te scheiden. Hierna zijn de twee nog twee keer gescheiden en inmiddels zijn ze alweer 5 jaar getrouwd! Je vraagt je vast af waarom de twee nog zijn getrouwd? Dit is vanwege de financiële redenen en omdat de twee ontzettend goed bevriend zijn en toch niet zonder elkaar kunnen. 

Vragen

Dat Martien op mannen valt, dat is inmiddels duidelijk door de wilde verhalen die hij opbiecht. De liefdessituatie van Erica, is nog voor veel mensen onduidelijk. Hier en daar kwamen de geruchten wel naar buiten dat Erica aan het daten was met een man, maar dit is dan ook weer snel aan een einde gekomen. TV-regisseur Timon Moll regisseerde de Meilandjes al toen ze voor het eerst op de buis kwamen en hij had zo zijn bedenkingen over Erica. Timon had het idee dat Erica op vrouwen zou vallen. "Ik vind het zo leuk dat jij lesbisch bent en Martien homo is", had hij naar hen uitgesproken. "Dat is helemaal niet waar", had Erica gelijk gereageerd.

Uitleg

Erica neemt ook de tijd om uitleg te geven in het vierde boek wat zal uitkomen. Om misverstanden te voorkomen spreekt Shownieuws, Erica hierover. "Timon heeft een hele tijd gedacht dat ik op vrouwen viel, dat wist ik helemaal niet." Erica geeft vervolgens haar mening over de aanname van Timon: "Ik vind het wel een beetje bevooroordeeld, want ik ben bijvoorbeeld in de weer met een kettingzaag, maar ben je dan lesbisch? Nee..."