Ex-vriendin steunt Thomas Berge na beschuldiging van mishandeling: "Nooit agressief!"

BN'ers
door Nienke
dinsdag, 21 mei 2024 om 15:15
realitynl 49
De situatie tussen Thomas Berge en zijn ex-vriendin, Elianne Zweipfenning, is ons allemaal niet ontgaan. De relatie is beëindigd en het is rond gegaan dat Thomas het gezellig zou hebben met andere dames. Daarna zou Thomas, Elianne hebben mishandeld, dat gaat voor andere ex-vriendin Cassidy Roeks te ver en reageert op het incident.
Onlangs hebben verschillende juicekanalen het nieuws naar buiten gebracht dat Thomas Berge zijn ex Elianne Zweipfenning zou hebben mishandeld. Hoewel het management van Thomas aangaf dat hij te verdrietig was om te reageren, laat de politie wel wat anders weten. De politie heeft namelijk bevestigt dat er "een incident heeft plaatsgevonden in de relationele sfeer". De maat is vol voor Cassidy Roeks, met wie Thomas ook een relatie heeft gehad. Zo reageert ze voor het eerst op het nieuws.

Geen agressie

"Ik laat me normaal nergens over uit, maar ik wil híér wel even op reageren", aldus Cassidy in een interview. "Thomas is nooit agressief geweest naar mij of anderen in onze omgeving, en heeft geen losse handjes." Het weekblad Story heeft nog met twee andere bronnen gesproken en die zijn niet zo positief over Elianne.

Reactie

Het management van Thomas Berge heeft laten weten dat Thomas de aantijgingen ontkent. Zo heeft hij laten weten: "Ik ben diep geschokt en bedroefd door de onterechte aantijging van mishandeling op enkele juicekanalen. Ik heb mijn ex nog nooit geslagen en ik zal dit ook nooit doen, wat ze ook over mij zegt." Elianne reageerde later met: "Ik herken mij niet in de reactie van Thomas. Ik wil me in de media verder niet uitlaten over deze pijnlijke situatie en wat er precies is voorgevallen. Ik beraad me voorlopig op wat ik hier verder mee moet doen, de waarheid zal op enig moment wel duidelijk worden. Onze kinderen en ik hebben nu vooral behoefte aan rust." Het is nu vooral afwachten of de waarheid ooit naar buiten gebracht zal worden!