Jeroen Rietbergen is weer volop aan het werk: 'Al voor de uitspraak van de rechter'

BN'ers
door Nienke
vrijdag, 14 juni 2024 om 11:00
jeroen rietbergen 63f75efe251c2
Jeroen Rietbergen zal weer terugkeren in het normale leven, dit betekent ook dat hij weer aan de slag zal gaan. Ook Jeroen moet tenslotte centjes verdienen en draait Linda de Mol niet meer alleen op voor de kosten. Jeroen wordt niet vervolgd, dit betekent dat hij weer gewoon een zo 'normaal' mogelijk leven kan leven!
Het Openbaar Ministerie heeft vorige maand besloten om Jeroen Rietbergen niet te vervolgen voor de verkrachting die hij heeft verricht. De zaak is inmiddels geseponeerd, zo blijkt het dat Jeroen aan het werken is aan zijn comeback. Het schijnt dus zo te zijn dat Jeroen al bezig was met het werk, voordat de seponering heeft plaatsgevonden, dat onthult Erik de Zwart aan weekblad Weekend. Het is natuurlijk erg vreemd dat Jeroen al bezig was met zijn werk, terwijl hij niet kon weten dat hij niet vervolgt werd. Of misschien wel?

Comeback

Jeroen begint weer met een schone lei, zo is hij volop aan het componeren. "Hij schrijft mooie muziek”, zegt Erik over Jeroen. "Nou ja, en binnenkort is het weer te horen hè. Bij Gooische Vrouwen natuurlijk. Daar heeft hij alles van voor gecomponeerd. Dus die comeback heeft hij alweer." Dat kan ook niet anders! De serie is tenslotte bedacht door zijn liefje Linda de Mol!

Schuilnaam

Erik adviseert Jeroen om te gaan componeren van muziek, maar dan onder een schuilnaam. Zo geeft hij daar als volgt een reden voor: "Dan weet niemand meer dat hij het is. En waarom niet? Hij is toch een goede muzikant? Dan moet je gewoon onder een andere naam liedjes gaan maken”, zegt Erik. "Ik denk dat hij voorlopig even niet de kat op het spek moet binden. En dit zou een manier kunnen zijn.” Of Jeroen dit zal gaan doen, blijft nog de grote vraag. Inmiddels is het bekend dat Jeroen de muziek voor Gooische Vrouwen heeft gecomponeerd, dus dit kan hij niet meer onder een schuilnaam verrichten.

"Typische muzikant"

Erik kent Jeroen al jaren, zelfs voordat hij met Linda samen was. Erik geeft aan dat Jeroen een goed voorbeeld is van een 'typische muzikant'. Hiermee verwijst hij naar het contact wat hij altijd al heeft gehad met andere dames. "Ja, dat had hij beter niet kunnen doen. En ik vind ook niet dat je dat in zo’n tv-programma moet doen." Hopelijk heeft Jeroen van zijn fouten geleerd en zal hij dit leventje snel achter zich laten.